• چهارشنبه / ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 97022614702
  • خبرنگار : 71418

رقابت رئیس سابق با رئیس کنونی برای ریاست قایقرانی

رقابت رئیس سابق با رئیس کنونی برای ریاست قایقرانی

پس از غلامرضا امینی، رئیس کنونی فدراسیون قایقرانی، احمد دنیامالی رئیس سابق این فدراسیون برای انتخابات این رشته ثبت نام کرد.

به گزارش ایسنا، دوره ریاست غلامرضا امینی در فدراسیون قایقرانی دوازده مرداد به پایان می‌رسد و ثبت‌نام از نامزدهای انتخابات این فدراسیون انجام می‌شود که امروز احمد دنیامالی رئیس سابق این فدراسیون برای حضور در رقابت انتخاباتی ثبت نام کرد.

پیش از او غلامرضا امینی رئیس کنونی فدراسیون هم ثبت نام کرده و جز این دو نفر چهار نفر دیگر هم برای حضور در انتخابات وارد میدان شده‌اند.

عمران پورعسگرپرست سرپرست کنونی کمیته رویینگ، علیرضا سهرابیان نائب رئیس پیشین فدراسیون، محسن میلاد رئیس سابق کمیته آب‌های آرام و فاطمه حسنی دیگر افرادی هستند که برای حضور در انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند.

با توجه به اینکه بازی‌های آسیایی جاکارتا در پیش است به نظر می‌رسد که انتخابات به بعد از بازی‌ها موکول شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha