• سه‌شنبه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ / ۲۲:۴۴
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 97061306867
  • خبرنگار : 71290

در دیدار سفیر کشورمان با رییس اتحادیه کارفرمایان ارمنستان؛

مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی ایرانی در ایروان بررسی شد

مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی ایرانی در ایروان بررسی شد

مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی ایرانی در ارمنستان در دیدار سفیر کشورمان در ایروان و گاگیک مارکاریان رییس اتحادیه کارفرمایان ارمنستان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، به منظور بررسی مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی، تجار و بازرگانان ایرانی که در ارمنستان فعالیت می کنند، آقای گاگیک مارکاریان رئیس اتحادیه کارفرمایان ارمنستان میهمان سید کاظم سجادی سفیر کشورمان در ایروان بود که فرصت ها و موقعیت‌های سرمایه گذاری در این کشور را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

در این دیدار، سجادی با اشاره به اینکه لغو روادید، ایجاد "منطقه آزاد مغزی" و همجواری آن با منطقه آزاد ارس و انعقاد تفاهم نامه همکاری با اتحادیه گمرگی اورآسیا فرصت های فراوانی را برای تجار و فعالان اقتصادی ایرانی فراهم کرده تا نسبت به صدور کالاها و خدمات ایرانی و ایجاد شرکت های مشترک با طرف های ارمنی برای تولید کالاهای ایرانی جهت صدور به کشورهای اوراسیایی اقدام کنند.

سفیر کشورمان در ارمنستان همچنین وجود برخی مشکلات و موانع از جمله بوروکراسی اداری را از موانع مهم در عدم تمایل فعالان و تولید کنندگان ایرانی برای حضور در بازار ارمنستان دانست و خواستار متمرکز شدن امور مربوط به سرمایه گذاری و تجارت خارجی، مشخص شدن مالکیت خصوصی در ارمنستان بویژه در "منطقه آزاد مغری" و ... در یک سازمان و یا وزارتخانه شد.

در ادامه این دیدار  آقای مارکاریان رئیس اتحادیه کارفرمایان نیز دانش و ظرفیت های تولیدی عظیم شرکت های ایرانی در زمینه های مختلف را خاطرنشان نموده و از حضور و فعالیت شرکت های ایرانی در ارمنستان استقبال کرد. 

رئیس اتحادیه کارفرمایان ارمنستان موفقیت این شرکت ها در قلمرو ارمنستان را مستلزم آشنایی کارفرمایان، تجار و کارخانه داران با قوانین و مقررات فعالیت و سرمایه گذاری در این کشور دانست و آمادگی خود را جهت برگزاری دوره های آموزشی برای تجار و فعالان اقتصادی ایرانی اعلام کرد .

در این دیدار زمینه‌ها و فرصت های مختلفی که شرکتهای ایرانی قادر به حضور در بازار ارمنستان می باشند، مورد بررسی قرار گرفت و حوزه‌های مناسب برای سرمایه گذاری در این کشور مورد مذاکره طرفین قرار گرفت.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha