به گزارش ایسنا، سیدتقی کبیری در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: با ایجاد منطقه آزاد تجاری در خوی و منطقه ویژه اقتصادی در چایپاره شاهد افزایش رونق اقتصادی، تجاری و سرمایهگذاری در این مناطق خواهیم بود.
وی بااشاره به مزیتهای مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی تصریح کرد : معافیت ۲۰ ساله، مجوز صادرات و واردات، ثبت شرکت، تردد خودرو ها با پلاک مناطق آزاد و هزینه دو سوم درآمدهای حاصل از گمرکات و مرز در خود شهرستان بخشی از مزایای پیوستن خوی به مناطق آزاد تجاری کشور است.
کبیری با بیان اینکه از زمانی که ردای خدمت به مردم را در کسوت نمایندگی بر تن کردم تمام تلاشم را برای احقاق حق و حقوق مردم بکار بستم، تصریح کرد : در سالهای گذشته بخاطر اهمال کاری و تنبلی برخی امکان پیوستن خوی به مناطق آزاد تجاری با وجود زیرساختهایی کم نظیر مرز ، فرودگاه ، منابع انسانی، جاده، شهرکهای صنعتی و سایر پتانسیلهای ارزشمند سلب شده بود.
وی افزود : در دو سال گذشته با استفاده از کار کارشناسی ، نظرات متخصصان، پیگیرانه هدفمند و هوشمندانه و اخذ امضای ۷۰ نماینده مجلس امکان پیوستن خوی به مناطق آزاد تجاری و چایپاره به منطقه ویژه اقتصادی فراهم شد.
نماینده خوی ادامه داد : در حدود 8000 هکتار از مناطق خوی از قبیل رازی و قطور و شهرک صنعتی خوی به مناطق آزاد تجاری ماکو الحاق شده است که این میتواند موجب رونق اقتصادی و جذب سرمایهگذاران شود.
عضو هیات رئیسه کمسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: منطقه آزاد تجاری خوی جزء بهترین مناطق آزاد تجاری کشور است که توانسته از مرکز پژوهش های مجلس نیز مجوزهای لازم را بگیرد.
وی خاطرنشان کرد : در سالهای گذشته اکثر مناطق آزاد بدون مطالعات لازم مجوز گرفته و موجب افزایش قیمت خانههای مسکونی و در نتیجه افزایش فاصله طبقاتی میشدند که خوشبختانه منطقه آزاد تجاری خوی با کار کارشناسی در جهت افزایش سرمایهگذاری و رونق اقتصادی و اشتغال جوانان منطقه خواهد بود.
کبیری باتاکید بر توسعه متوازن استان تصریح کرد: آذربایجان غربی با داشتن 1000 کیلومتر مرز مشترک با سه کشور میتواند به قطب مهم اقتصادی و تجاری کشور تبدیل شود و مرز رازی و منطقه آزاد تجاری خوی دررسیدن به این مهم نقش اساسی ایفا میکند.
وی از ارایه طرح دو فوریتی برای کاهش عوارض خروجی مناطق مرزی با امضاء ۱۰۰ نماینده به دولت خبرداد و گفت : در این طرح تاکید کردیم عوارض شهرهای مرزی به سال ۹۶ برگردد.
به گزارش ایسنا، شهرستان خوی نزدیکترین مرز ریلی و زمینی کشور به ترکیه و اروپا را دارد و دو دولت ایران ترکیه برای رسیدن به مبادلات تجاری و اقتصادی تا سقف ۳۰ میلیارد دلار بارها تفاهمنامههای و قراردادهای مرزی مشترک برای تصریح در تکمیل مرز رازی - کاپی کوی بستهاند .
انتهای پیام
نظرات