• دوشنبه / ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 97062612931
  • خبرنگار : 71567

رییس سازمان سنجش آموزش کشور تشریح کرد

فرایند رسیدگی به کارنامه‌های مشکوک داوطلبان کنکور/25 داوطلب مجبور به آزمون مجدد شدند

فرایند رسیدگی به کارنامه‌های مشکوک داوطلبان کنکور/25 داوطلب مجبور به آزمون مجدد شدند

رییس سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر اینکه کارنامه تعداد 59 داوطلب کنکور امسال نیاز به بررسی‌های بیشتر داشت، گفت: در سازمان سنجش نتایج داوطلبان بر اساس سوابق تحصیلی، نتایج داوطلبان در کنکور سال‌های گذشته، گزارش‌های حفاظت آزمون، بررسی‌های فنی و علمی داوطلب صورت می‌گیرد و هر جا مشکوک به تقلب شویم، نتایج وضعیت داوطلب مجددا بررسی می‌شود.

دکتر ابراهیم خدایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: سازمان سنجش آموزش کشور هر ساله در بررسی‌های خود از وضعیت داوطلبان کنکور به نتایج تعدادی از داوطلبان مشکوک می‌شود که در بررسی‌های آزمون سراسری امسال نیز وضعیت تعداد 59 داوطلب نیاز به بررسی‌های بیشتر داشت که ما نتایج قطعی برای پذیرش این داوطلبان را اعلام نکردیم.

وی در ادامه تصریح کرد: در نهایت پس از بررسی‌های بیشتر وضعیت 34 نفر روز گذشته، یکشنبه 25 شهریور تایید و اعلام شد؛ ولی هیات بدوی تخلفات آزمون‌ها رای داد که 25 نفر دیگر از داوطلبان فوق باید مجدد آزمون بدهند. در واقع در سازمان سنجش آزمون جداگانه‌ای از این افراد گرفته می‌شود؛ اما تعداد دروس امتحانی آنها با رای هیات بدوی تخلفات آزمون مشخص می‌شود، ممکن است اعلام شود که فردی فقط در یک درس آزمون بدهد و یا بیشتر.

دکتر خدایی عنوان کرد: ما در کارنامه اعلام نتایج به داوطلبان فوق این جمله رو اعلام کردیم که "وضعیت علمی شما تحت بررسی و پس از آن نتایج به اطلاع داوطلب خواهد رسید"، یعنی نفیا یا اثباتا اعلام نکردیم که تقلب در آزمون صورت گرفته است، چرا که بیان آن امر نیازمند بررسی‌های بیشتر و جامع بود.

رییس سازمان سنجش آموزش کشور خاطر نشان کرد: از امروز اطلاع می‌دهیم که 25 نفر از داوطلبان فوق در چه تاریخی و چه دروسی موظف هستند، مجددا آزمون بدهند و این داوطلبان بعد از یک ماه می‌توانند برای آزمون به سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند. اما بطور کلی وضعیت آنها تا آبان ماه امسال تعیین تکلیف خواهد شد.

دکتر خدایی گفت: بررسی‌های سازمان سنجش در اعلام نتایج بر اساس سوابق تحصیلی در دوره آموزش متوسطه، نتایج داوطلبان در سال‌های گذشته، گزارش‌های حفاظت آزمون، بررسی‌های فنی و علمی داوطلب صورت می‌گیرد و هر جا سازمان سنجش مشکوک شود که نمره کنکور داوطلب با اطلاعات موجود همخوانی ندارد، ممکن است مجبور شوند آزمون مجددی از داوطلبان بگیرند. 

رییس سازمان سنجش آموزش کشور در پایان خاطر نشان کرد: اگر در بررسی‌های وضعیت داوطلبان کنکور سازمان به نتایج آنها مشکوک و در بررسی‌های دقیق‌تر مشخص شود که تقلبی صورت گرفته است، بر اساس قانون تخلفات آزمون‌ها داوطلبان با محرومیت‌های ناشی از تقلب که بسیار سنگین است، مواجه می‌شوند و ممکن است به دادگستری معرفی و برای چند سال از تحصیل محروم شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۶-۲۶ ۱۵:۴۴

بابا یک عمر هست کنگور دارای رانت قانونی و غیر قانونی مستقیم و غیر مستقیم هست حالا همین 25 نفر بد شانس بودند عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۲۷ ۱۷:۵۹

عنی چی آخه.کنکوری ک خودتون برگزار میکنید هم قبول ندارین.اگه مدرک قانونی از تخلفشون ندارین واقعا دور از انصافه با این روحیه به هم ریخته که همه رفتن واس ثبت نام اونا بیان دوباره امتحان بدن اونم بعد سه چهار ماه که غولی مث کنکور رو پشت سر گذاشتن دوباره بیان طرفش.

avatar
۱۳۹۷-۰۸-۲۰ ۰۸:۰۰

اگه واقعا دنبال عدالتید چرا از اونایی ک معدل بالا دارن ولی نتیجه کنکورشون جالب نبوده دوباره آزمون نمیگیرن؟! خدا خودش جواب این کارهاشون رو بده