• سه‌شنبه / ۱۷ مهر ۱۳۹۷ / ۱۴:۵۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 97071709870
  • خبرنگار : 30057

رفع چالش کمبود متخصص رادیولوژی با طرح یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت

رفع چالش کمبود متخصص رادیولوژی با طرح یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به چالش‌ کشور در خصوص کمبود نیروی متخصص رادیولوژیست گفت: این مشکل با طرحی از سوی یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان و با همکاری دانشگاه اصفهان مرتفع شد و تا ظرف 6 ماه آینده اجرایی می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر حسن قاضی‌زاده هاشمی امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه مشترک با معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری با اشاره به نقش سلامت و فناوری‌های نوین در آن افزود: متاسفم اعلام کنم که در ایران نتوانستیم از فضای مناسبی برای استعدادهای موجود در کشور استفاده کنیم. ما این فرصت‌ها را از دست داده‌ایم و آنچه که داریم عمدتا در بخش تشخیص و درمان است.

وی با تاکید بر اینکه بسیاری از نیازهای مردم با روش‌های سنتی تامین می‌شود، اظهارکرد: امیدوارم با اقدامات انجام شده بتوانیم گام‌های اولیه‌ای در این زمینه برداریم و فرصت‌هایی ایجاد شود تا بتوانیم رفاه و آسایش بیشتر را برای مردم در حوزه سلامت با کمترین هزینه ارائه دهیم.

هاشمی با اشاره به وضعیت خدمات تصویربرداری‌های پزشکی در کشور افزود: این حق مردم است که در اقصی نقاط کشور از حقوق مساوی برخوردار باشند از جمله آن‌ها دسترسی مردم به تصویربرداری‌های پزشکی، سونوگرافی و ام.آر.آی است که نقش مهمی در تشخیص بیماری‌ها دارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر فضای مناسب برای این امر در نظر گرفته شده است، ادامه داد: ما علاوه بر ایجاد تخت‌های بیمارستانی، 7 هزار مرکز بهداشتی  در نقاط محروم کشور راه‌اندازی کردیم و آن‌ها را با اعتبارات سه تا چهار میلیارد تومان به تجهیزات سونوگرافی مجهز کردیم.

وزیر بهداشت در عین حال خاطرنشان کرد: این دستگاه‌ها نیاز به متخصصان رادیولوژی دارد و در این حالی است که کل رادیولوژیست‌هایی که در کشور تربیت می‌شوند، کمتر از 20 نفر است.

وی اضافه کرد: ما برای تربیت نیروهای متخصص نیاز به زمانی طولانی داریم،‌ اما یکی از شرکت‌های فناور با ارائه روش نوین با کمک دانشگاه اصفهان توانسته است این چالش را مرتفع کند.

به گفته وی، در این طرح با کمک یک اپراتور و بدون حضور متخصصان تصویربرداری‌های مورد نیاز انجام می‌شود و داده آن به مرکز ارائه می‌شود.

هاشمی اضافه کرد: این روش علاوه بر آنکه نیاز ما را به نیروی متخصص مرتفع می‌کند، موجب کاهش هزینه‌های تصویربرداری و هزینه‌های ارائه خدمات می‌شود.

وزیر بهداشت ابراز امیدواری کرد که با امضای این تفاهم‌نامه و با حمایت معاونت علمی فرصت‌های جدیدی در حوزه سلامت ایجاد شود و در عین حال تاکید کرد: در حوزه علم، سنت مضر است و باید در جاهایی که برخلاف منافع ملی است، از آن دوری کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha