• دوشنبه / ۲۳ مهر ۱۳۹۷ / ۰۲:۳۷
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 97072212515
  • خبرنگار : 71567

قائم مقام وزیر علوم تاکید کرد

دانشگاه‌ها و مراکز علمی، پژوهشی از قانون"سن بازنشستگی" مستثنی هستند

دانشگاه‌ها و مراکز علمی، پژوهشی از قانون"سن بازنشستگی" مستثنی هستند

قائم مقام وزیر علوم با تاکید بر اینکه دانشگاه‌ها و وزارت علوم از قانون"سن بازنشستگی" مستثنی هستند، گفت: قانون اخیر سن بازنشستگی شامل مراکز و دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم نمی شود.

دکتر باقری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: دانشگاه‌ها، مراکز علمی، پژوهشی و فناوری بر اساس ماده 1 قانون احکام داخلی از قوانین جاری کشور مستثنی و تابع ضوابط آیین نامه‌های استخدامی مصوب هیات‌های امنا بوده و ضوابط متفاوتی دارند. بنابراین قانون"سن بازنشستگی" مشمول مسئولان آموزش عالی، روسای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها نخواهد شد.

وی در ادامه تصریح کرد: با وجود اینکه دانشگاه‌ها، مراکز علمی، پژوهشی و فناوری از قوانین جاری کشور مستثنی هستند اما در حال حاضر مسئول یا رییس بازنشسته‌ای در این مراکز وجود ندارد و رویکرد وزارت علوم در انتصاب افراد مبتنی بر "جوانگرایی" خواهد بود.

قائم مقام وزیر علوم خاطرنشان کرد: در حال حاضر فقط رییس دو دانشگاه کشور بازنشسته بودند که یکی از این افراد استعفا داده و دنبال جایگزینی برای کرسی این دانشگاه هستیم و وضعیت رییس دانشگاه دیگر نیز در مرحله بررسی قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۷-۲۳ ۰۷:۴۹

اتفاقا فساد و رانت بسیار وسیعی در زیر القاب استاد و پژوهشگر در دانشگاه ها وجود دارد که حتی بسیار بدتر از فساد اقتصادی عیان و آشکار است! دانشگاه ها به دلیل وجود چنین افراد بیسواد و بی کفایت محیط بسیار مناسبی برای غارت بیت المال در قالب بودجه های پژوهشی و آموزشی است. محیط فاسد دانشگاه ها با بردگی دانشجویان و اخذ پول از آن ها و ندادن بودجه های پایان نامه برای خرید مواد به دانشجویان خون آن ها را در شیشه کرده و مجبور می کنند تا با داده های ساختگی مقالات جعلی بنویسند تا خود و دانشگاه شان اعتبار علمی بدست بیاورد! طنز ماجرا آنجاست که با این دروغگویی ها خودشان نیز پز تولید علمی جهانی می دهند و در حالی که جامعه علمی جهانی رسوایی آن ها را عملا ثابت کرده ولی برای تاراج بیشتر بیت المال از رو نمی روند و در پوشش انقلابی اهداف شوم خود را دنبال می کنند!دانشگاه ها در حال حاضر تولید کننده فارغ التحصیلان کارآمد نیستند! در عوض دانشگاه سربار جامعه است و محل تولید افراد بیسواد و متوقع و متقلب هستند ! دانشجو واقعا هیچ تقصیری ندارد زیرا این خصوصیات را در من استاد می بیند و آن را به خوبی یاد می گیرد! این موضوع بسیار مهمی است که ایسنا باید پیگیری کند تا نهادهای نظارتی تحقیقات وسیعی در مورد نحوه هزینه کرد بودجه های آموزشی و پژوهشی و فساد وسیع در این مجموعه انجام دهند. البته اگر گوش شنوایی باشد!