• یکشنبه / ۶ آبان ۱۳۹۷ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 97080602765
  • خبرنگار : 71627

مسئول دبیرخانه تحول و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد

عقب ماندگی تاریخی دانشگاه‌های علوم پزشکی در حوزه فناوری سلامت/ضرورت توسعه علوم بین رشته‌ای

عقب ماندگی تاریخی دانشگاه‌های علوم پزشکی در حوزه فناوری سلامت/ضرورت توسعه علوم بین رشته‌ای

مسئول دبیرخانه تحول و نوآوری علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه وضعیت دانشگاه های علوم پزشکی در حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم نسبت به دیگر دانشگاه‌ها بهتر است،گفت: برای ایجاد یک انقلاب واقعی در حوزه آموزش پزشکی و حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و کارآفرین نیازمند حمایت‌های مادی و معنوی بیش از پیش مسئولان و سیاست‌گذاران است.

دکتر حسین قنبری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه دانشگاه های نسل سوم علاوه بر آموزش و پژوهش به دنبال فناوری و تولید محصول هستند افزود: مهمترین محور و ستون این نوع دانشگاه ارائه آموزشهای کارآفرینی است. علی رغم نهادینه سازی فناوری و تولید محصول در جامعه به صورت گسترده، آموزشی که منجر به محصول شود هنوز در برنامه های درسی دانشگاهها نهادینه نشده است.

مسئول دبیرخانه تحول و نوآوری علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این مطلب که منابع دولتی کفاف وجواب گوی نیازهای دانشگاه نیست اظهار کرد: دانشگاه های علوم پزشکی صرفا با آموزش وپژوهش نمی توانند بقا واستمرار پیدا کنند و تنها راه بقا و رقابت در عرصه بین المللی، حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم و ارتباط با صنعت است تا علاوه بر خلق ارزش افزوده برای دانشگاه بتواند پاسخگوی نیاز جامعه باشند.

وی توسعه علوم بین رشته‌ای را در ایجاد دانشگاه نسل سوم مهم دانست و تاکید کرد: برای رسیدن به دانشگاه نسل سوم باید زیر ساخت های لازم اعم از تغییر قوانین حاکم بر دانشگاه ها و ارائه سرفصل های به روز درسی فراهم شود که این مساله مثل هر تغییر مهم دیگری باید به تدریج و با ایجاد فرهنگ و زمینه لازم حرکت منسجمی از طرف مسولان دانشگاه‌ها، دانشکده‌ها و اعضای هیات علمی صورت بگیرد.

عقب ماندگی تاریخی دانشگاه‌های علوم پزشکی در حوزه فناوری سلامت

دکتر قنبری با اشاره به اینکه با طراحی بسته های تحول و نو آوری در آموزش علوم پزشکی یک دورنمایی از دانشگاه های نسل سوم ترسیم شده است، گفت: متاسفانه در حوزه فناوری سلامت دچار یک عقب ماندگی تاریخی هستیم و برای جبران آن باید برنامه ریزی کرده و رشته های مرتبط با فناوری سلامت تقویت کنیم تا بتوانیم در این حوزه حرف برای گفتن داشته باشیم.

مسئول دبیرخانه تحول و نوآوری علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه وضعیت دانشگاه‌های علوم پزشکی در حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم نسبت به دیگر دانشگاه ها بهتر است، بیان کرد: در سال های اخیر حرکت‌هایی برای ورود به دانشگاه‌های نسل سوم انجام شده است البته ممکن است در حال حاضر نتایج ملموسی نداشته باشیم چرا که هنوز چالش های زیادی پیش رو داریم اما این حرکت به تدریج در حال انجام است.

وی در پایان با اشاره به اینکه دانشگاه به عنوان یک نهاد محوری در بستر جامعه رشد پیدا می‌کند، یادآور شد: برای ایجاد یک انقلاب واقعی در حوزه آموزش پزشکی و حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم و کارآفرین نیازمند حمایت های مادی و معنوی بیشتر مسولان و سیاست گذاران است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha