به گزارش ایسنا، « ایوب درویشی» در نشست کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان ایلام اظهار کرد: با عبور از مرحله پرداخت تسهیلات اکنون زمان سنجش خروجی است و دستگاههای تخصصی باید در کنار کمیته نظارت، برای رفع انحراف در فرآیند تشکیل پرونده ها، عقد قرارداد و پرداخت تسهیلات در شعب بانکی نظارت لازم و دقیق را داشته باشند.
وی با تأکید بر اینکه تقویت، افزایش نظارت کمیتهها و کیفیتبخشی به پروژههای اشتغالزایی که از تسهیلات کمبهره استفاده میکنند، ضروری است، تصریح کرد: جذب مرحله دوم تسهیلات اشتغال باید با توجه به آییننامهها هم از رویکرد یکسانی پیروی کرد و هم کار را بدون نقص انجام داد.
معاون اقتصادی استاندار ایلام گفت: دستگاههای تخصصی باید نظارتشان را بر طرحهای اشتغالزایی بیشتر کنند و هرچند نظارت شکلی ضروری است اما کافی نیست و نباید از نظارت ماهیتی غافل شد به این معنا که دستگاههای تخصصی توجه کنند که فلان پروژه در عملکرد با کل چرخه چه ایرادی دارد تا اصلاح شود.
درویشی ادامه داد: باید ایرادهای ماهیتی در پرداخت تسهیلات اشتغال استخراج و و این ایرادها در فرمانداریها و بانکهای عامل رفع شوند تا در مرحله بعدی این ایرادها رفع شده باشد و با نظارت بر خروجی تسهیلات اشتغال بخش بیمه ای نیز باید با دقت حوزه خود را پوشش و میزان اشتغال واقعی استخراج شود.
وی با بیان اینکه با تجهیز منابع، دستگاه های ذیربط آمادگی لازم برای جذب مرحله دوم تسهیلات اشتغال را داشته و ساز و کارهایی طراحی شود که ارتباط بین وامهای خود اشتغالی، روستایی و عشایری با بیمه برقرار شود و اشتغال واقعی را پایش کنیم، گفت: اعضای کارگروه اشتغال باید همه مراحل جذب تسهیلات تا ایجاد اشتغال پایدار را رصد کنند.
معاون استاندار ایلام گفت: طرحهای تصویب شده باید بر اساس مزیتها و ظرفیتهای استان دنبال شوند و در این مرحله با کسب تجربه از مرحله نخست، پروژههای اشتغالزایی اولویتدار و با کیفیت برای جذب منابع و تسهیلات به بانکها معرفی شوند.
«شکرالله شیرخانی» مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام نیز در این نشست اظهار کرد: 2259 طرح با اعتبار 1359 هزار میلیارد ریال و اشتغال 4131 نفر مصوب شده است.
وی یادآور شد: 2 هزار و 95 طرح نیز با اعتبار یک هزار و 241 میلیارد ریال و اشتغال سه هزار و 693 نفر عقد قرارداد شده است.
انتهای پیام
نظرات