به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام پاناسونیک، از باکیفیتترین سیستمهای مدار بسته در جهان دوربین مداربسته پاناسونیک است.
این مجموعه شرکتی بینالمللی با ریشه ژاپنی است که به مدت یک قرن است که در صنعت الکترونیک جهان فعالیت میکند. این شرکت طیف وسیعی از محصولات و تجهیزات الکترونیکی، الکتریکی و صنعتی را تولید و عرضه میکند. شرکت پاناسونیک در حال حاضر تحت مدیریت کازوشیرو تسوگا فعالیت میکند.
دوربین مداربسته در کشور آلمان و توسط فردی به نام والتر بروش اختراع شد. سیستم مداربسته در سال ۱۹۴۲ میلادی توسط شرکت زیمنس و به جهت مشاهده پرتاب موشکهای آلمان نازی ساخته و نصب شد.
شرکت ایده آل گستر نمایندگی پاناسونیک در ایران سالها است که در زمینه فروش نصب و تعمیرات محصولات پاناسونیک درحال خدمت رسانی به هموطنان میباشد.
ایده آل گستر علاوهبر فروش، خدمات مربوط به تعمیر دوربین مداربسته پاناسونیک را نیز ارائه میدهد. در مرکز تعمیرات شرکت ایدهآل گستر از قطعات اوجینال و نو برای تعمیرات استفاده میشود و میتوانید در کوتاهترین زمان ممکن دوربین مداربسته خود را تحویل بگیرید.
سیستمهای مداربسته که به اختصار CCTV (closed-circuit-television) شناخته میشوند همانند یک سیستم تلوزیونی هستند با این تفاوت که در آن سیگنالهای تصویر به صورت عمومی به واسطه فرستندهها ارسال و توزیع نمیشوند به این معنی که سیگنالهای تصویر منحصرا برای یک مانیتور از طریق شبکه کابلی ارسال شده و در دسترس عوامل خارجی قرار نمیگیرد.
دوربینهای مداربسته معمولا برای مقاصد مختلفی استفاده میشود که در ادامه به برخی از مهمترین آنها اشاره میکنیم:
۱- حفاظت از محیط پیرامون تاسیسات مختلف شامل کارخانهها و منازل
۲- مشاهده رفتار زندانیان و یا بیماران در صورت نیاز
۳- نظارت بر وظعیت ترافیک معابر درون شهری
۴- نظارت و سرکشی بر اماکنی که حضور در آن جا سلامتی انسان را به خطر میاندازد
۵- ضبط تصاویر از فعایت کارکنان و پرسنل و مسائلی از این دست
در گذشته سیستمهای مدار بسته نیاز به حضور مستمر انسان داشتند که این امر بسیار هزینهبر و سخت بود. اما تمامی دوربینهای مداربسته امروزی قادر به ضبط تصاویر و ثبت تاریخ و مدت زمان تصاویر هستند که این امر سیستمهای مداربسته را بسیار کاربردیتر کرده است علاوهبر این بسیاری از دوربینهای امروزی دارای قابلیتهای پیشرفته همچون تشخیص حرکت و جلوگیری از خرابکاری هستند. این سری دوربینها به گونهای برنامهریزی شدهاند که در هنگام تشخیص خطر و خرابکاری و حرکات مشکوک آنها را شناسایی کرده و با ارسال ایمیل نظارت کنندگان را از خطر احتمالی اگاه کنند.
همچنین سیستمهای دوربین مداربسته مجهز به فنآوریهای پیشرفته تشخیص چهره و نظارت بیومتریک نیز هستند. اخیرا این محصولات با توجه به پیشرفت تکنولوژی و تغییر محصولات و تولید آنها بر پایه اینترنت پیشرفت چشمگیری داشتهاند.
دستگاه DVR برای ضبط تصاویر از سیستم مداربسته آنالوگ و دستگاه NVR برای ضبط تصاویر سیستم مداربسته تحت شبکه مورد استفاده قرار میگیرد.
دوربینهای مداربسته هم میتوانند از بروز برخی از جرایم پیشگیری کنند و هم به پیگیری بعد از ارتکاب جرم کمک میکنند. آخرین تحقیقات آماری از شهرهای بزرگ آمریکا و انگلستان نشان میدهد بعد از نصب دوربینهای مداربسته در پارکینگها ۵۱ درصد از تعداد جرایم کاسته شده است. در فرودگاهها میزان کاهش جرایم ۲۳درصد و در سایر مراکز عمومی روی هم رفته این مقدار ۷درصد بوده است. استفاده از دوربینهای مدار بسته در بسیاری از نقاط جهان و توسط عدهای بسیاری از مردم رایج است تا به امروز حدود ۳۵۰ میلیون دوربین مدار بسته در کل دنیا نصب و راه اندازی شدهاند.
دوربینهای مداربسته میتوانند از طریق دو پارامتر دستهبندی شوند:
از نظر تکنولوژی انتقال سیگنال:
- دوربین مداربسته آنالوگ
- دوربین مداربسته تحت شبکه
- دوربین مداربسته دو منظوره
از نظر شکل ظاهری و کاربرد:
- دوربین Dome
- دوربین صنعتی
- دوربین IR LED
- دوربین Speed Dome
- دوربین های چرخشی PTZ
بهترین راه برای انتخاب و نصب دوربینهای مداربسته مشاوره از یک کارشناس و بازدید از محل است. تعداد و نوع دوربینها بستگی به شرایط و نوع استفاده شما دارد. در برخی از مناطق با توجه به خارجی بودن محل استفاده بهتر است از دوربینهای ضد آب و ضربه استفاده کرد. باید به گونهای تعداد و طرز قرار گرفتن دوربینها را در نظر گرفت که هیچ نقطهای از نظارت دور نماند.
دوربینهای مداربسته آنالوگ قیمت کمتری نسبت به دوربینهای تحت شبکه دارند. اما باید در نظر گرفت که دوربینهای آنالوگ نیاز به کابلکشی دارند و اگر فضای نظارت بزرگ باشد کابلکشی آن سختتر خواهد شد. همچنین کیفیت ضبط دوربینهای مداربسته تحت شبکه بیشتر از آنالوگها است. پس اگر نظارت بر منطقه حیاتی است بهتر است از سیستم مداربسته آی پی استفاده کنید. ارتباط دوربینهای مداربسته تحت شبکه بسیار مطمئنتر و امنتر است و برخلاف دوربینهای آنالوگ که نگرانی ربوده شدن تصاویر وجود دارد در سیستمهای بستر شبکه امکان کد گذاری، امنیت بالایی را برای آن فراهم میکند.
انتهای پیام
نظرات