به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، نیکولای موراشف، معاون مرکز ملی مقابله با تهدیدات سایبری روسیه در جمع خبرنگاران، گفت: تحت توافقهای بیندولتی چنین مکاتباتی تا زمانی که هر دو طرف رضایت ندهند، افشا نمیشود.
موراشف گفت: اگر طرف آمریکایی راضی باشد ما نیز آماده هستیم تمام مکاتبات را عمومی کنیم.
وی ادامه داد: روسیه از سوی آمریکا هیچگونه اطلاعاتی درباره این مساله از طریق کانالهای رسمی تا پاییز ۲۰۱۶ دریافت نکرده است.
وی ادامه داد: تا جایی که به یاد میآورم ما اولین پیام را در سیویکم اکتبر ۲۰۱۶ دریافت کردیم. سپس برخی پیوستها و ضمیمهها مربوط به اینکه برخی اطلاعات تکنیکی هک شده است دریافت شد. ما همه اطلاعات را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادیم و پاسخ را پیش از مراسم تحلیف دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا فرستادیم.
به تازگی روزنامه واشنگتن پست در گزارشی درباره دخالت احتمالی روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ نوشت: برخی از روسها به برخی نزدیکان دونالد ترامپ در کمپین انتخابات ریاست جمهوری پیشنهاد کمک و توسعه تجارت داده و برخی دیگر از آنها پیشنهاد خرابکاری علیه هیلاری کلینتون دموکرات و رقیب پیشین ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ را دادند.
رابرت مولر نماینده ویژه آمریکا تحقیقاتی را درباره دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ این کشور و روابط احتمالی ترامپ با کرملین آغاز کرده و در حال بررسی آن است اما ترامپ تحقیقات مولر را رد کرده است.
انتهای پیام
نظرات