• دوشنبه / ۳ دی ۱۳۹۷ / ۰۹:۳۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 97100301273
  • خبرنگار : 71588

حزب‌الله لبنان صدور بیانیه درباره روند تشکیل کابینه را تکذیب کرد

حزب‌الله لبنان صدور بیانیه درباره روند تشکیل کابینه را تکذیب کرد

حزب‌الله لبنان اعلام کرد که هیچ بیانیه‌ای درخصوص روند تشکیل کابینه و مسائل دولتی صادر نکرده‌ است.

به گزارش ایسنا، بخش ارتباطات رسانه‌ای حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که آنچه که برخی از رسانه‌ها به نقل از منابع وابسته به حزب‌الله یا منابع نزدیک به آن درخصوص روند تشکیل کابینه، مسائل دولتی و همچنین مسأله واگذاری کرسی وزارتی به گروه "اللقاء التشاوری" (شش نماینده وابسته به حزب‌الله لبنان) منتشر کرده‌اند، صحت ندارد و حزب‌الله لبنان هیچ بیانیه‌ای در این خصوص صادر نکرده است.

بنا بر گزارش المنار، در این بیانیه همچنین آمده است: برای هزارمین بار تاکید می‌کنیم منابعی در حزب‌الله یا منابع نزدیک به آن وجود ندارد.

طبق گزارش بیانیه حزب‌الله لبنان، تمامی آن چیزی که به نقل از این منابع منتشر می‌شود اگر انتشار آن ارتباطی با منابع رسمی یا مقامات حزب‌الله لبنان که با اسم مشخص می‌شوند، نداشته باشد از نظر حزب‌الله ارزشی ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha