به گزارش ایسنا، حبیبالله خجستهپور در شورای سلامت و امنیت غذایی استان در مورد مقابله با بیماریهای سل و ایدز اظهار کرد: انتظار داریم در راستای اجرای برنامههای استراتژیک، آموزش با استفاده از ظرفیت کارشناسان علوم پزشکی استان در دستور کار همه دستگاههای لرستان قرار گیرد.
وی بر آموزش همگانی در این راستا تأکید و اضافه کرد: بر این اساس کارگروه مشترکی بین دستگاههای اجرایی مختلف تشکیل شود.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان در ادامه با تأکید بر لزوم همکاری دستگاههای اجرایی استان با محیطزیست بر اساس طرح جامع مقابله با ریزگردها در کشور، عنوان کرد: در این راستا باید دستگاههای اجرایی استان همکاری لازم را داشته باشند.
خجستهپور درباره استفاده از زغال در کبابپزیها و در تهیه کباب توسط مردم لرستان گفت: اگر میخواهیم تولید و استفاده از زغال را کاهش دهیم یک راه مقابله با عرضه است و راه موفقتر کاهش تقاضاست و دراینباره باید به دنبال راههای جایگزین سوخت باشیم.
وی با اشاره به اینکه باید این تقاضا از سوی مردم کمتر شود، یادآور شد: در این زمینه مصوب شد یک کار پژوهشی کتابخانهای زودبازده توسط حوزه پژوهش علوم پزشکی استان انجام شود.
خجستهپور در ادامه با اشاره به موضوع سلامت و امنیت غذایی در استان افزود: در این رابطه برنامه جامع مشترکی با محوریت سازمان جهاد کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد که میزان سموم را در محصولات کشاورزی اندازهگیری و سنجش کنند و جایگزینی را برای کمخطر کردن سلامت مواد غذایی تولید شده و محصولات کشاورزی لحاظ کنند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، خاطرنشان کرد: باید نظارت بیشتری از سوی سازمان جهاد کشاورزی بر روی تولید محصولات باشد و این نظارت بر فعالیت کشاورزان مهاجری ویژه انجام شود.
وی تصریح کرد: کشاورزان مهاجر آفت لرستان طی چند سال در استان بودند و آنان برای افزایش محصولات غذایی سلامت امنیت غذایی مردم را به خطر میاندازند.
خجستهپور تأکید کرد: کشاورزان در تولید محصولات خود باید سلامت جامعه را مدنظر قرار دهند و تنها به تولید بیشتر محصول خود نیندیشند.
انتهای پیام
نظرات