گرافیک: پدرام آقائی
اینفوگرافی / میزان گرایش مردم ایران به «مدارای سیاسی»
به گزارش مرکز افکارسنجی دانشجویان«ایسپا» بخشهایی از نتایج طرح ملی سنجش فرهنگ سیاسی مردم ایران منتشر گردید. در این طرح شاخصهایی همچون اعتماد به نهادهای نظام سیاسی، اعتماد به مسئولین سیاسی، احساس عدالت توزیعی، احساس عدالت رویه ای، ارزیابی از عملکرد اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاست خارجی نظام، حمایت از آزادی رسانهها، تساهل مداری، اقتدارگرایی، میل به خشونت، مشارکت سیاسی، احساس پاسخگویی مسئولان سیاسی، امید به آینده ایران، احساس بی قدرتی و ... مورد بررسی قرار گرفته است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.

گزارش خوبی بود لطفا حداقل هر دوماه یک بار این نظر سنجی را تکرار کنید و برای مسئولین کشور از جمله سران سه قوه ارسال فرمائید.

این گونه نظر سنجی ها به دو دلیل فاقد ارزش است و روندی را نشان نمی دهد دلیل اول پیش فرض ها و اصول موضوعه اینگونه نظرات برای مردم بیان نشده مثلا یک مسلمان اگر بداند که کثرت ادیانی برای پیشبرد اهداف دشمنان ساخته شده اند مانند بهائیت و... آیا اجازه می دهند چنین دینی آزادانه تبلیغ کند اون هم باروشهای مزورانه ؟ دلیل دوم : اگر مردم بدانند آزادی تبلیغ عقاید منجر به انحراف فرزندانشان می شود آیا اجازه می دهند آن عقیده تبلیغ شود مانند همجنس گرایی و ... ؟
نظرات