• شنبه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۴:۰۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 97112713950
  • خبرنگار : 71592

تاکید سیسی بر تلاش‌ جهانی برای نابودی تروریسم

تاکید سیسی بر تلاش‌ جهانی برای نابودی تروریسم

رئیس جمهوری مصر در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ خواستار به کارگیری همه تلاش‌ها برای نابودی تروریسم شد و تاکید کرد، اولویت‌های اتحادیه آفریقا در سال جاری میلادی پیشبرد همکاری اقتصادی منطقه‌ای خواهد بود.

به گزارش ایسنا، عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر در سخنرانی در نشست اصلی "کنفرانس امنیتی مونیخ ۲۰۱۹ " ضمن استقبال از همکاری همه شرکای بین‌المللی برای ایجاد امنیت در آفریقا گفت، بازسازی و توسعه در مرحله آتی ضمن اولویت‌های مصر قرار دارند.

به نقل از النشره، سیسی در اظهارات خود با بیان اینکه برخی کشورها از تروریسم جهت تحقق دستاورد سیاسی و جاه‌طلبی‌های منطقه‌ای خود حمایت می‌کنند، از همه خواست نهایت تلاش خود را برای نابودی تروریسم به عنوان منبع اصلی خطر به کار گیرند.

همچنین وی خواستار دست‌یابی به راه‌حل‌های سیاسی برای حل بحران‌های موجود در منطقه شد، به طوری که نهادهای ملی را حفظ و مانع از فروپاشی آنها شده و پتانسیل‌های ملت‌ها را مصون نگه دارد.

سیسی در جریان دیدار با تعدادی از رؤسای بزرگ شرکت‌های بین‌المللی بر ضرورت افزایش تلاش‌های جهانی برای بازسازی و توسعه در مرحله پسا درگیری به عنوان وسیله اصلی برای برطرف کردن شکاف میان برقراری صلح و آغاز استفاده ملت‌ها از ثمره توسعه تاکید کرد.

در این راستا، بسام راضی، سخنگوی ریاست جمهوری مصر گفت، سیسی تصریح کرد، روند جامعی که ماه فوریه در مصر آغاز شد تا حد زیادی در نابودی تروریسم و نابودی زیر ساخت‌های اصلی که قبلاً در اختیار عناصر تروریستی قرار داشت، موفق عمل کرده است.

نیروهای ارتش و پلیس مصر از نهم فوریه ۲۰۱۸ برای پاکسازی این مناطق از نیروهای تندرو حامی داعش عملیات امنیتی گسترده‌ای موسوم به "عملیات سینای ۲۰۱۸" در شمال و مرکز سینا آغاز کرده‌اند.

رئیس جمهور مصر در نشست اصلی کنفرانس امنیتی مونیخ امروز (شنبه) سخنرانی خواهد کرد و از زمان تأسیس این کنفرانس در سال ۱۹۶۳ این نخستین‌بار است که در آن رئیس جمهور یک کشور غیر اروپایی در نشست اصلی سخنرانی می‌کند.

رئیس جمهوری مصر در سخنرانی خود در پنجاه و پنجمین دور از این کنفرانس بین‌المللی گفت، عدم حل و فصل عادلانه و نهایی مساله فلسطین عامل اصلی بی‌ثباتی در خاورمیانه است، این مساله قدیمی‌ترین درگیری سیاسی است که از اوایل قرن بیستم تاکنون به طول انجامیده است. باید تشریک مساعی واقعی از سوی جامعه بین‌الملل برای پایان دادن به این درگیری بر اساس اصول بین‌المللی ذی‌ربط صورت گرفته و به اصل راهکار تشکیل دو کشور و حق فلسطینیان در برپایی کشورشان در مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی عمل شود.

وی تاکید کرد، این کنفرانس در سال جاری در میان چالش‌ها و خطرات روز افزون از جمله ادامه کانون تنش، گسترش تروریسم و افراط‌گرایی، افزایش میزان جرایم سازمان یافته و آنچه که فشارهایی را بر مفهوم کشور ملی وارد می‌آورد، برگزار می‌شود.

سیسی در ادامه سخنان خود به چالش‌های عصر کنونی پرداخت که فراتر از توان هر دولت یا هر گروه محدودی برای مقابله با آنهاست. مشکلات کنونی نیازمند همکاری بین‌المللی صادقانه‌ای است که در پایان دادن به درگیری‌ها نقش داشته باشد و جامعه بین‌الملل باید در راه‌های همکاری برای مقابله با چالش‌های جدید بازنگری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha