به گزارش ایسنا، سی بی اس در گزارشی اعلام کرد: پیت هگست، وزیر دفاع، این بررسی را هفتهها پیش به دستور رئیس جمهور ترامپ آغاز کرد. این مقام گفت که این بررسی برای اطمینان از اینکه پنتاگون در دولت قبلی "نیازهای آمریکا را در اولویت قرار داده" انجام شده است.
اگرچه توقف ارسال سلاح به اوکراین همان چیزی است که به رسانهها درز کرده است، اما این مقام کاخ سفید گفت که برخی از کشورهای دیگر نیز "دوباره طبقهبندی" شدهاند، به این معنی که آنها از اولویت دریافت سلاح و مهمات از ایالات متحده خارج شدهاند. این مقام کاخ سفید نام این کشورها را ذکر نکرد و نگفت که توقف ارسال برخی از سلاحها به اوکراین چه مدت ممکن است ادامه داشته باشد.
ایالات متحده از زمان جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، دهها میلیارد دلار کمک نظامی به اوکراین ارائه داده است. در اوایل ماه مارس، پس از دیدار جنجالی رئیس جمهور ترامپ و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در دفتر بیضی شکل، کاخ سفید اعلام کرد که کمک نظامی به اوکراین را که قبلاً توسط دولت بایدن اختصاص داده شده بود، متوقف میکند. همچنین اعلام کرد که اشتراکگذاری اطلاعات با اوکراین را متوقف میکند.
این مکث در هر دو جبهه حدود یک هفته بعد، زمانی که اوکراین به مذاکرات در مورد آتشبس احتمالی پاسخ مثبت داد، برداشته شد، که در آن زمان هرگز محقق نشد.
سپس، در اواخر آوریل، ایالات متحده و اوکراین به توافقی رسیدند که به ایالات متحده امکان دسترسی به ذخایر معدنی اوکراین را میداد. به گفته مقامات اوکراینی، به عنوان بخشی از اصول این توافق، ایالات متحده به شکل کمک نظامی به یک صندوق مشترک ایالات متحده و اوکراین کمک خواهد کرد.
مالکوم چالمرز، معاون مدیر کل اندیشکده نظامی «موسسه خدمات متحد سلطنتی»، در ماه مارس به شبکه خبری سیبیاس گفت که حدود ۲۰ درصد از سختافزار نظامی اوکراین توسط ایالات متحده، ۲۵ درصد توسط اروپا و سایر نقاط جهان و ۵۵ درصد در اوکراین تولید میشود.
انتهای پیام
نظرات