• یکشنبه / ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 97112814625
  • منبع : نمایندگی البرز

سرپرست جهاد دانشگاهی البرز:

هر گاه از گفت و گو فاصله گرفته‌ایم دچار ضعف‌های جدی شده‌ایم

هر گاه از گفت و گو فاصله گرفته‌ایم دچار ضعف‌های جدی شده‌ایم

سرپرست جهاد دانشگاهی البرز گفت: سرنوشت اندیشمندانی چون حلاج، سهروردی و عین القضات نشان از جامعه‌ای می‌دهد که در آن گفت و گو و تضارب آرا و تحمل عقاید مخالف به حداقل ممکن می‌رسد.

به گزارش ایسنا، احمدرضا فیروزی، در مراسم افتتاحیه مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مناظرات دانشجویی در دانشگاه فرهنگیان، گفت: این مسابقات برای چهارمین سال متوالی توسط جهاد دانشگاهی واحد استان البرز در دانشگاه‌های این استان برگزار می‌شود که اولین دوره در استان البرز با هشت تیم از دانشگاه‌ها اجرا شد و در دوره‌های بعدی دانشجویان ضمن اینکه با هدف مناظره و نحوه اجرای آن آشنا شدند تعداد این تیم‌ها گسترده‌تر شد و دانشجویان دغدغه پیدا کردند.

وی افزود: با توجه به استقبال دانشجویان فرهنگیان و تشکیل ۱۲ تیم از دانشگاه‌های حکیم فردوسی و امیر کبیر دانشگاه فرهنگیان هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی به صورت دانشگاهی در این دانشگاه برگزار شد.

فیروزی یادآور شد: مناظرات برای ما هم یک هدف است، قرآن ما را فرامی‌خواند به اینکه از جدال احسن استفاده کنیم، در مسابقات مناظره هدف فرهنگ گفتگو است و قصد داریم فرهنگ گفتگو را در جامعه و دانشگاه نهادینه کنیم؛ چراکه تا زمانی که فرهنگ گفتگو در جامعه نهادینه نشود خیلی از مسائل در سطح خرد و کلان حل نخواهند شد و جامعه نیازمند گفتگو است.

وی ادامه داد: تا زمانی که نتوانیم با هم دیگر به شیوه‌های مستند و مستدل گفتگو کنیم شاهد پیشرفت نخواهیم بود، این مسابقات زمینه و بستری را فراهم می‌کند که گفتگو در دانشگاه صورت بگیرد.

سرپرست جهاد دانشگاهی البرز گفت: این مسابقات زمینه اجتماعی شدن دانشجویان را فراهم می‌کند که لازمه آن رسیدن به خودباوری است؛ در واقع اگر به خودباوری نرسیم نمی‌توانیم خیلی از کارهای بزرگ را انجام بدهیم. مناظرات زمینه‌ای را ایجاد می‌کند که ما از فضای کوچک‌تر به یک فضای بزرگ‌تر راه پیدا کنیم، اگر شما عملکرد تیم‌های برنده را دنبال کنید متوجه می‌شوید که ما به هدف خود رسیده‌ایم.

فیروزی یادآور شد: اگر ما برگردیم به قبل از انقلاب، جریان‌های دانشجویان باعث به ثمر رسیدن انقلاب شد، من خودم خیلی امیدوارم که این مسابقات کمک کند تا دانشجویان بتوانند به عرصه‌های بزرگ‌تر ورود پیدا کنند.

وی گفت: فرهنگ گفتگو اگر نباشد با خطرات جدی مواجه هستیم، در جمع خودمان ما توانستیم با فرهنگ گفتگو از خطرات اجتناب کنیم، ما اگر فرهنگ گفتگو را نهادینه کنیم می‌توانیم از بسیاری از مشکلات اجتماعی جلوگیری کنیم.

فیروزی افزود: متأسفانه هرگاه که از گفتگو فاصله گرفته‌ایم دچار ضعف‌های جدی شده‌ایم و در این زمینه می‌توانیم به ضعف‌های تاریخی نیز اشاره کنیم؛ سرنوشت اندیشمندانی چون حلاج، سهروردی و عین القضات نشان از جامعه‌ای می‌دهد که در آن گفتگو و تضارب آرا و تحمل عقاید مخالف به حداقل ممکن می‌رسد.

این مسئول تاکید کرد: مسابقات مناظرات دانشجویی می‌تواند این فرصت را فراهم کند که دانشجویان برای گفتگو و نقد و تضارب آرا پیش قدم باشند و به تدریج این فرهنگ را در جامعه نیز تزریق کنند.

فیروزی در پایان افزود: مناظرات از مطالبات مقام معظم رهبری است، ما باید به این مطالبه پاسخ درستی دهیم. ما باید کرسی‌های آزاداندیشی را در دانشگاه فراهم کنیم، امیدواریم این مسابقات کلیدی برای رسیدن به بسترهای دیگر و پاسخ به مطالبه مقام معظم رهبری باشد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha