• سه‌شنبه / ۷ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 97120703524
  • منبع : دفتر نمایندگی رهبری در دانشگاه

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری عنوان کرد

تأکیدبر احصاء فعالیت‌های قرآنی براساس بیانیه گام دوم

تأکیدبر احصاء فعالیت‌های قرآنی براساس بیانیه گام دوم

در هفتاد و یکمین جلسه شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها، با رای قاطع اعضا، تشکیل شورای استانی هماهنگی قرآن و عترت دانشگاه‌ها تصویب شد و در بخش دیگری از آن بر احصاء فعالیت‌های قرآنی براساس بیانیه گام دوم انقلاب تأکید شد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام محمدمهدی صالحی، معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، در هفتاد و یکمین نشست شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها که در محل ساختمان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به اینکه براساس درخواست اعضا مقرر شده است تا این جلسات با فواصل کمتری برگزار شود، گفت: مقرر شده تا جلسات این شورا فصلی برگزار شود. لازمه رسیدن شورا به اهداف خود، حضور مستمر اعضای حقیقی و حقوقی در جلسات است.

صالحی در ادامه به فعال‌تر شدن دبیرخانه شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت در دانشگاه‌ها اشاره و اظهار کرد: توقع قانونی و اخلاقی‌ این است که اگر در هر جلسه‌ای بالاترین مسئول یک دستگاه حضور نمی‌یابد، حداقل هر چند جلسه یک بار حضور داشته باشد. همچنین باید در حوزه فعالیت‌های قرآن و عترت آینده‌پژوهانه اقدام شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری پرداخت و بیان کرد: باید تلاش کرد تا فعالیت‌های قرآنی ناظر بر این بیانیه احصاء ‌شود. بیانیه دوم بیانیه مهمی است و شایسته است به‌صورت محتوایی به آن پرداخته شود تا بتوانیم برنامه‌ریزی بلندمدتی در این حوزه داشته باشیم.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با تأکید بر اینکه این نهاد در مقایسه با قبل، ورود بهتری برای ساماندهی کانون‌های دانشگاهی داشته است، گفت: آخرین نشستی که کانون‌های دانشگاهی برگزار کردند، نشست کانون‌های مهدویت بود. امیدواریم بتوانیم بهتر و بیشتر از گذشته فعالیت کنیم.

صالحی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با قدردانی از عملکرد ایکنا در زمینه اطلاع‌رسانی فعالیت‌های قرآنی دانشگاه‌ها و نیز شورای هماهنگی، به شکل‌گیری فضای رسانه‌ای در مورد جشنواره ملی قرآن و عترت اساتید و مطلوب نبودن بازخوردهای آن اشاره کرد و افزود: شرایط وزارت علوم را درک می‌کنیم. لذا پیشنهاد می‌دهیم تا این جشنواره حداقل دو سال یک‌بار برگزار و حتماً زمینه برگزاری آن فراهم شود.

در ادامه این جلسه رشید جعفرپور، نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به بیان برخی دلایل برگزار نشدن جشنواره ملی قرآن و عترت اساتید پرداخت و گفت: تمامی کارهایی که به لحاظ دبیرخانه‌ای لازم بود، انجام شده بود. دانشگاه میزبان، مقدمات و تمهیدات لازم برای برگزاری جشنواره انجام شده بود، حتی کارشناسی‌ها و بازدیدهای میدانی از دانشگاه میزبان نیز به عمل آمده بود، اما مشکل مالی باعث شد این جشنواره برگزار نشود.

جعفرپور در ادامه با بیان اینکه علاوه‌بر شرایط مالی، مشکلات دیگر نیز در برگزار نشدن جشنواره وجود داشته است، اظهار کرد: بحث دوسالانه شدن نیز می‌تواند به‌عنوان یک طرح مورد بررسی قرار گیرد.

وی در بخش پایانی صحبت‌هایش به بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: در مجموعه معاونت فرهنگی وزارت علوم چندین هزار نفر از اعضای بسیج طی نامه‌ای از بیانیه گام دوم حمایت کردند که شایسته است شورا نیز نامه‌ای در حمایت از این متن تهیه کند تا افق روشن شود.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به بیان دلایل و اهداف تشکیل شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآنی دانشگاه‌ها در استان‌ها پرداخت و گفت: تعاملات برای پیگیری فعالیت‌ها در استان‌ها یا وجود ندارد یا اگر هم باشد به‌صورت شخصی است. از سال ۹۶ طرح تشکیل این شورا در استان‌ها در دستور کار بوده و تاکنون سه نشست مجمع و سه نشست دبیران با این موضوع برگزار شده است.

صالحی به شکل‌گیری چنین شورایی در دانشگاه‌ها به‌صورت خودجوش اشاره و اظهار کرد: بسیاری اوقات مصوبات شورا به استان‌ها نمی‌رسد. همچنین با تشکیل چنین شورایی در استان‌ها، بسیاری از برنامه‌های شورا متناسب با ظرفیت استان‌ها، بومی‌سازی شده و می‌توان بسیاری از پیشنهادات را به استان‌ها واگذار کرد.

به‌ گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، وی با بیان اینکه ارائه این طرح سه ملاحظه دارد، گفت: ملاحظه اول توجه به نظر اعضا خواهد بود. ملاحظه دیگر تصویب آن در همین جلسه و ملاحظه سوم نیز اصرار نداشتن بر تشکیل این شورا در تمامی استان‌ها است. در گام اول می‌توان این شورا را در ۱۰ استان تشکیل داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha