• یکشنبه / ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۴:۳۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 97121910126
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

معاون فنی سازمان پدافند غیر عامل کشور:

لازمه مقابله با تهدیدات نوین، کار علمی و دانشگاهی است

لازمه مقابله با تهدیدات نوین، کار علمی و دانشگاهی است

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون فنی سازمان پدافند غیر عامل کشور با تاکید بر این که لازمه مقابله با تهدیدات نوین، کار علمی و دانشگاهی است، گفت: با توجه به علمی شدن تهدیدات نوین، ضروری است تا نوع مقابله و پدافندغیرعامل نیز علمی باشد.

‌به گزارش ایسنا، صدرالله پوربرات در کنفرانس ملی پدافند کالبدی عمران، معماری و شهرسازی با اشاره به نفوذ علم پدافند غیرعامل در دانشگاه‌ها در تبریز اظهار کرد: امروزه تهدیدات، پیچیده و فناورانه شده‌اند و هر اقدامی برای مصون‌سازی کشور و استان، برای مقابله با این نوع تهدیدات است، دشمنان ما تهدیدات نوین را سرلوحه کارشان قرار داده‌اند و تهدیدات امروز با زمان هشت سال دفاع مقدس بسیار متفاوت است.

وی افزود: تهدیدات در سازمان پدافند غیرعامل به خوبی ارزیابی شده‌اند و ما دست دشمن را خوانده‌ایم و اکنون باید راهکار آن را پیدا کنیم، تهدیدات امروزی در قالب تهدیدات زیستی، سایبری، شیمیایی و کالبدی (زیرساخت‌ها و شریان‌های حساس و مهم) به خوبی دسته‌بندی شده و دامنه گستره آن مشخص است و راهکار نیز باید مشخص باشد.

وی با تاکید بر اینکه شناخت تهدیدهای کالبدی بر عهده خانواده فنی مهندسی کشور است، ادامه داد: این محور از پدافند غیرعامل به ایمنی ساختمان‌ها اشاره دارد، طراحان باید شهر و ساختمان‌ها را طوری طراحی کنند که در مواقع حساس امکان تخلیه با آسایش خاطر و بدون اتلاف وقت باشد.

پوربرات بیان کرد: سازمان پدافندغیرعامل به تهیه طرح‌های جامع استان‌ها و شهرها با شناسایی و دسته‌بندی تهدیدهای مختص آن مناطق می‌پردازد، باید نقاط آسیب‌پذیر به ویژه در زیرساخت‌ها را به خوبی شناسایی کنیم و پیامدهای آن را بدانیم، نباید برنامه‌ریزی را برای زمان حادثه نگه داشت.

وی در پایان با اشاره به ماده ۲۳ قانون دائمی، خاطرنشان کرد: این ماده مشخص کرده است که برای هر گونه ساخت‌وساز، حتماً باید مطالعه فنی، مهندسی، توجیهی، اقتصادی، زیست محیطی و پدافندغیرعامل انجام و از توان متخصصان این امر استفاده شود، همچنین ساخت‌وسازهای قدیمی، خیابان‌ها و شاه راه‌ها باید از نظر پاسخگویی در زمان بحران، مورد بازبینی قرار گیرند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha