حمید قنبری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به استقرار مدارس عشایری در کوهستانها، سیلاب و بارندگیهای اخیر در استان باعث تخریب و آسیب رساندن به ۷۹ مدرسه با خسارتهای ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی شده است. از این ۷۹ مدرسه، ۳۴ مدرسه چادری، ۲ مدرسه کانکسی و ۴۳ مدرسه ساختمانی هستند.
وی افزود: مدرسههای آسیبدیده در مناطق مختلف استان مانند لالی، مسجدسلیمان، اندیکا، دزفول، ایذه و الوار گرمسیری واقع شدهاند. تنها سر پناه دانشآموزان عشایری این مدارس هستند و با توجه به آسیبهای وارد شده، دانشآموزان مکانی برای ادامه تحصیل نخواهند داشت، لذا امیدواریم در حد امکان این خسارتها جبران شوند.
رئیس آموزش و پرورش عشایر خوزستان عنوان کرد: تعدادی از این مدارس استیجاری بودند و با توجه به اینکه این نوع مدارس از استانداردهای لازم برخوردار نیستند، تخریب شدهاند و قابل استفاده مجدد نیستند.
وی در ادامه گفت: این ۷۹ مدرسه آسیبدیده و تخریبشده دارای ۱۲۵ کلاس درس بودند که حدود هزار و ۳۰۰ دانشآموز را در خود جای میدادند. برای حل بخش کوچکی از مشکلات، کارمندان آموزش و پرورش عشایری خوزستان حقوق یک روز خود را به خرید چادر برای دانش آموزان عشایری اختصاص دادند.
قنبری بیان کرد: برای اینکه دانشآموزان عشایری بتوانند درس خود را ادامه دهند، نیاز به چادر دارند، بنابراین از خیرین مدرسهساز تقاضا داریم همت کنند و بخشی از مشکلات بوجود آمده را برطرف کنند.
انتهای پیام
نظرات