به گزارش ایسنا، دکتر محمدعلی کریمی با اشاره به شرایط لازم برای ثبت نام اظهار کرد: صاحب نظران و علاقه مندان به عضویت در کمیسیونهای تخصصی باید واجد شرایط لازم از قبیل؛ «آشنا با ساختار دولت، مجلس و دستگاههای اجرایی و فرایندهای کاری آنها»، «دارای سابقه فعالیت اجرایی حرفهای در حوزه پژوهش و فناوری»، «آشنایی با ساختار سیاستگذاری حوزه پژوهش و فناوری در کشور»، «دارای رتبه دانشیار و بالاتر از نظر علمی»، «علاقه مند به عضویت در کمیسیونهای تخصصی شورا» باشند.
وی یادآور شد: شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) در سال ۸۳ با هدف ایجاد هماهنگی و یکپارچگی در سیاست گذاری کلان اجرایی در حوزه علوم، تحقیقات و فناوری در کشور تشکیل شده و به موجب قانون، مصوبههای آن پس از ابلاغ ریاست جمهور، برای کلیه دستگاههای اجرایی کشور لازم الاجراست.
کریمی افزود: شورای عالی عتف وظایف متعددی همچون سیاستگذاری و برنامه ریزی کلان، حمایت و تأمین منابع حوزههای علوم، تحقیقات و فناوری و پایش و ارزیابی را به عهده دارد. این شورا متشکل از ۹ کمیسیون تخصصی است که هر یک دارای اعضای حقوقی و حقیقی بوده و برای دورهای ۴ ساله طی فرایندهای مشخص انتخاب شده و در حوزههای تخصصی مربوطه، به ارائه مشاورههای تخصصی میپردازند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام نور اذعان کرد: در همین راستا، دبیرخانه شورای عالی عتف به منظور ارتقای کیفی، ترمیم و انتخاب اعضای جدید کمیسیونهای تخصصی خود، اقدام به فراخوان از مراکز علمی و شرکتهای دانش بنیان جهت جذب صاحبنظران کرده است.
بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه پیام نور، وی تصریح کرد: واجدان شرایط و علاقه مندان به عضویت در کمیسیونهای تخصصی حداکثر تا روز چهارشنبه ۲۹ خرداد ماه سال جاری فرصت دارند با مراجعه به پایگاه اینترنتی ذکر شده، فرم مربوطه را تکمیل و درخواست عضویت خود را ثبت کنند.
انتهای پیام
نظرات