• چهارشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98032209918
  • خبرنگار : 71129

طبق یک نظرسنجی

پس از نشست سنگاپور، بهبود کمی در روابط کره‌شمالی و آمریکا دیده شده است

پس از نشست سنگاپور، بهبود کمی در روابط کره‌شمالی و آمریکا دیده شده است

بر اساس یک نظرسنجی مشخص شد، یکسال پس از نخستین نشست میان رهبران آمریکا و کره شمالی در سنگاپور، بسیاری از مردم برخی کشورها بر این باورند که روابط بین دو طرف به طرز چشمگیری بهبود نیافته است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و کیم جونگ اون، رهبری کره شمالی ۱۲ ژوئن سال گذشته میلادی و پس از رد و بدل کردن توهین‌ها و تهدیدهای اتمی و در حالی که در آستانه نبردی اتمی بودند، با یکدیگر دیدار کردند.

بر اساس نظرسنجی صورت گرفته توسط بنیاد کره‌ای " Vrije Universiteit Brussel" که توسط خبرگزاری رویترز منتشر شد، بسیاری از شرکت کنندگان در آمریکا، ژاپن و روسیه گفتند، روابط بین واشنگتن و پیونگ یانگ مشابه همان است که یک سال قبل‌تر بود.

چین تنها کشوری بود که اکثر شرکت کنندگانش در این نظرسنجی گفتند، روابط دو کشور بهبود یافته، ۳۰ درصد آمریکایی‌ها و ۲۷ درصد ژاپنی‌ها نیز گفتند که روابط بدتر شده است.

این نظرسنجی با همکاری مؤسسه Ipsos MORI صورت گرفت که از ۱۰۰۰ نفر در آمریکا، ژاپن، چین و روسیه و در بازه زمانی دو هفته از هفته آخر مه مصاحبه و پرسش به عمل آمد.

رامون پاچکو، رئیس بنیاد کره‌ای " Vrije Universiteit Brussel" گفت: حقیقت این است که با وجود گفت‌وگوهایی برای صلح شامل یک اعلامیه صلح، هیچ توافقی در هانوی، ویتنام به دست نیامد و این تأثیری منفی در دیدگاه مردمی درباره روند دیپلماتیک با کره شمالی گذاشت. مردم در این کشورهایی که در آنها نظرسنجی صورت گرفت، منتظرند ببینند آیا توافقی حاصل می‌شود یا گفت‌وگوها شکست می‌خورند.

این نظرسنجی بیانگر یک احساس مشترک است که هیچ گزینه واضحی برای مهندسی یک نقطه عطف وجود ندارد.

بیش از نیمی از آنهایی که در آمریکا و ژاپن در این نظرسنجی شرکت کردند بر این باورند که تحریم‌ها باید در کنار گفت‌وگو با کره شمالی اعمال شود.

در مقابل، دیپلماسی گزینه بسیار محبوب‌تر در میان روس‌ها بود و ۶۹ درصد از آنها گفتند که از روند دیپلماتیک باید در قبال کره شمالی بهره برد. در چین این میزان ۴۳ درصد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha