سیاوش ملکی فرد در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به راهاندازی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری از سال ۱۳۸۹، از تغییر هیات عامل این صندوق در سال گذشته خبر داد و افزود: این هیات عامل سومین هیات عامل صندوق محسوب میشود و پیرو این تغییرات، رویکردهای کلی صندوق و نیز خدمات آن دچار تغییرات شده و خدمات جدید به صندوق اضافه شده است.
وی افزود: جهت آشنایی شرکت های دانش بنیان با خدمات جدید برنامه های مختلفی از جمله برگزاری جلسات متعدد با روسای پارک های علم و فناوری، انجام سفرهای استانی و برگزاری جلسه با مدیران شرکت های دانش بنیان و .... در نظر گرفته شده است و از طرفی با توجه به افزایش روزانه شرکت های دانش بنیان نیز به نظر میرسد این برنامه ریزیها برای معرفی هرچه بهتر و بیشتر خدمات صندوق، ضروری است.
این مسئول با اشاره به خدمات متنوع صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، شاخص ترین خدمت آن را پرداخت تسهیلات عنوان کرد وافزود: در حال حاضر با توجه به اعتبارات خوبی که صندوق در اختیار دارد مشکلی در پرداخت تسهیلات به شرکت های دانش بنیان نداریم.
وی ابراز امیدواری کرد: امسال حدود ۲۷۰۰ میلیارد تومان به شرکت های دانش بنیان تسهیلات پرداخت شود.
به گفته معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری سقف تسهیلات پرداختی این صندوق به شرکت ها حدود ۵۰ میلیارد تومان بوده که رقم پرداختی آن با توجه به سابقه شرکت، نوع طرح و نیاز شرکت متغیر است.
ملکی فرد با اشاره به تبادل این صندوق با صندوق های پژوهش و فناوری در استانها، گفت: در حال حاضر ۲۰ صندوق پژوهش و فناوری در کشور فعال است که تلاش شده تا این صندوق واسطه ای میان صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و شرکت های دانش بنیان شوند، بطوری که شرکت ها بتوانند به راحتی تسهیلات کمتر از ۵۰۰ میلیون تومان را از طریق این صندوق ها در استان خود دریافت کنند.
وی افزود: امسال حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت تسهیلات به شرکت های دانش بنیان در اختیار این صندوق ها قرار گرفته است.
ملکی فرد یادآور شد: ظرف یک ماه آینده اتصال صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با صندوق پژوهش و فناوری استان کرمانشاه نیز برقرار شده و مدیران شرکت های دانش بنیان این استان میتوانند تسهیلات کمتر از ۵۰۰ میلیون تومان را با مراجعه به این صندوق دریافت کنند.
وی با اشاره به نظارت کامل و رصد فعالیت شرکت های دانش بنیان پس از دریافت تسهیلات، گفت: تسهیلات طی چند مرحله پرداخت میشود و هر مرحله بعد از انجام اقداماتی از سوی شرکت قابل پرداخت است و در نهایت وضعیت کلی فعالیت شرکت رصد میشود تا این تسهیلات منجر به توسعه فعالیتهای شرکت های دانش بنیان شود.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در ادامه با تقدیر از عملکرد پارک علم و فناوری کرمانشاه، گفت: خوشبختانه تمام رویکردهای موثر در تقویت و توسعه شرکت های دانش بنیان بصورت عملی از سوی پارک علم و فناوری کرمانشاه در حال اجراست.
وی افزود: تمام راهکارهای موثر در خصوص توسعه شرکت های دانش بنیان، از جمله اینکه باید سراغ افراد خلاق و صاحب ایده برویم و آن ها را برای راه اندازی شرکت دانش بنیان تشویق کنیم به خوبی در دستور کار پارک علم و فناوری کرمانشاه قرار گرفته است.
وی با اشاره به تکمیل بودن اکوسیستم دانش بنیان در استان کرمانشاه، گفت: در حال حاضر تمام بازیگران این اکوسیستم از جمله پارک علم و فناوری، مراکز رشد، شتاب دهنده و کانون های نوآوری و شکوفایی خلاقیت در کرمانشاه فعال است که همه اینها میتواند به توسعه و تقویت شرکت های دانش بنیان کمک کنند.
انتهای پیام
نظرات