به گزارش ایسنا، علی بینش در نشست خبری، به برگزاری بیست و دومین جشنواره بینالمللی قصهگویی اشاره کرد و افزود: قصه گویی یکی از مهمترین و تاثیر گذارترین برنامههای کانون برای کودکان و نوجوانان است که این مقوله به عنوان ابزار و واسطه فرهنگی در سطح جامعه توسط مربیان متخصص و دوره دیده در اختیار آنها قرار میگیرد.
مدیر کل کانون پرورش فکری استان برگزاری برنامههای بزرگداشت هفته ملی کودک را فرصتی مهم دانست و افزود: به دلیل تقارن این هفته با ایام سوگواری ماه محرم محتوا و رویکرد فعالیتهای این هفته متناسب با حال و هوای این ایام خواهد بود.
وی مهمترین هدف هفته ملی کودک را جلب توجه بزرگسالان نسبت به حقوق کودکان با محوریت استحکام بنیاد خانواده عنوان کرد و گفت: فعالیتها و برنامههای هفته ملی کودک و قصهگویی بهانه و فرصتی برای بزرگسالان است که به دوران کودکی خود بازگشته و خاطرات کودکی خود را مرور کنند و فرصتی برای تقویت ارتباط فرزند و والدین است.
وی با بیان اینکه قصه گویی بهترین وسیله انتقال مفاهیم تربیتی به کودکان و نوجوانان است، افزود: ما در کانون پرورش فکری کودکان، قصه گویی را نه تنها در مراکز تخصصی بلکه در تمام مراکز علمی و فرهنگی شامل کتابخانهها، مدارس و فرهنگسراها به صورت گسترده برگزار میکنیم.
بینش ادامه داد: ۲۲۸ قصه گویی صحنهای در سایت جشنواره ثبت شده که با انتخاب هیات داوران ۴۵ نفر، قصههای خود را در روزهای برگزاری جشنواره برای مخاطبان روایت میکنند.
وی گروه هدف این جشنواره را تمام پدران و مادران، مادربزرگ ها و پدربزرگ ها و نیز نوجوانان اعلام کرد و افزود: جشنواره بین المللی قصه گویی که از دو سال پیش با رویکرد تازه و جذاب شروع شده است، امسال بیست و دومین دوره آن از ۲۲ تیر ماه کلید خورده که ۱۴۵ نوجوان دختر و پسر در این جشنواره قصه های خود را روایت کردند که این میزان نسبت به سال گذشته ۵۷ درصد رشد داشته است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان آذربایجان شرقی در مورد فرایند برگزاری جشنواره بینالمللی قصهگویی، گفت: این جشنواره ابتدا به صورت استانی در مرکز استان برگزار میشود، سپس برگزیدگان در جشنواره منطقهای و بعد از آن در جشنواره بینالمللی، در تهران شرکت میکنند.
وی با بیان اینکه سال گذشته آذربایجان شرقی درخشش خوبی در جشنواره بین المللی قصه گویی داشت، افزود: نوجوانان امسال با ذوق دو چندان به سمت این فعالیت آمده و به روایت قصههای بومی محلی پرداختند لذا در راستای احیای فرهنگ بومی و محلی بازیهای محلی نیز برگزار میشود.
وی اعزام قصه گویان به مدارس و نیز حضور در مناطق محروم و آسیب پذیر را از جمله اهداف سازمان دانست و گفت: طی هفته کودک ویژه برنامههایی برای کودکان مناطق محروم شهری و روستایی اجرا میکنیم و نیز همزمان با هفته کتاب پنج پایگاه کتاب روستایی را با بحث پیک امید برای کودکان و نوجوانان برگزار میشود.
مرحله استانی بیست و دومین جشنواره بینالمللی قصهگویی روزهای 17 و 18 مهرماه در تبریز برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
انتهای پیام
نظرات