• شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404042112828
  • منبع : حوزه فراجا

توقیف ۸۰۰۰ دستگاه خودروی شوتی و خودروی حامل کالای قاچاق

توقیف ۸۰۰۰ دستگاه خودروی شوتی و خودروی حامل کالای قاچاق

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: در خرداد ماه امسال کارآگاهان پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز موفق به کشف و توقیف انواع و اقسام کالای قاچاق به ارزش تقریبی ۶۲۳۴ میلیارد تومان شدند.

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی در تشریح عملکرد در خرداد ماه سال جاری، بیان کرد: در خرداد ماه امسال کارآگاهان پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز موفق به کشف و توقیف انواع و اقسام کالای قاچاق به ارزش تقریبی ۶۲۳۴ میلیارد تومان شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به توقیف ۲۸۲۱ هزار دستگاه خودروی شوتی و ۵۰۶۹ دستگاه خودرو حامل کالای قاچاق در خرداد ماه سال جاری اظهار کرد: در خرداد ماه ۸۳۹۷ فقره پرونده در راستای مقابله با قاچاق کالا تشکیل شد که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۶ درصد افزایش داشته است.

بر اساس گزارش سایت پلیس، سردار رحیمی با تأکید بر اینکه تمرکز پلیس امنیت اقتصادی بر پرونده‌های کلان، باندی و سازمان یافته است، خاطرنشان کرد: در خرداد ماه سال جاری ۲۳ فقره پرونده کلان سازمان یافته با ارزش بیش از ۲۰ میلیارد تومان در حوزه مقابله با کالای قاچاق پیگیری شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha