به گزارش ایسنا، شهرام دبیری در جلسه امروز شورای شهر تبریز با بیان این مطلب، اظهار داشت: عوارض نوسازی مصوبه مجلس شورای اسلامی است و در هیئت دولت تصویب می شود.
او ادامه داد: بر اساس قانون، شورای شهر هیچگونه اختیار و اجازه ای مبنی بر اعمال تخفیف در عوارض نوسازی را ندارد.
دبیری عنوان کرد: بر این اساس شهروندان جهت درخواست تخفیف عوارض نوسازی به شورا مراجعه نکنند.
به گفته او، شورای شهر فقط می تواند در بحث تخفیف عوارض پسماند به میزانی مشخص تاثیرگذار باشد.
رییس فراکسیون کارگری شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این جلسه با بیان اینکه حذف سلیقهای مدیران با تجربه قابل قبول نیست، گفت: شهرداری تبریز نیاز به یک شوک اساسی و بزرگ در بدنهی مدیریتی دارد و باید مدیران بی کفایت که قدرت ریسک و فعالیت را ندارند، کنار گذاشته شوند.
کریم صادقزاده تبریزی گفت: میزان حقوق پرسنل شهرداری تبریز اعم از کارگران و کارمندان چقدر است که با ۱۵ روز تاخیر پرداخت میشود؟.
وی ادامه داد: با توجه به وضعیت اقتصادی حاکم بر جامعه و وضعیت زندگی این عزیزان، پرداخت حقوق با ۱۵ روز تاخیر افتخار محسوب نمیشود، دلخوشی اعضای شورای شهر مبنی بر پرداخت حقوق و مزایا نیز به یاس تبدیل شده است.
وی با انتقاد از اینکه مناطق دهگانه شهرداری تبریز تعطیل هستند، خاطر نشان کرد: منطقهای از شهرداری که در گذشته علاوه بر پرداخت حقوق پرسنل خود، معین چند منطقه دیگر برای پرداخت حقوق بود، امروز نتوانسته حقوقشهریور ماه خود را پرداخت کند.
عضو هیئت رییسه شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: باید مشخص شود که شهرداری تا کی قصد دارد با فروش زمین و اموال شهرداری تبریز و مردم حقوق پرداخت کند؟
وی ادامه داد: با شرایط موجود و فروش اموال و زمینهای شهرداری، بعید نیست شهردار برای پرداخت حقوق به فکر فروش عمارت شهرداری تبریز نیز بیافتد.
صادقزاده خاطر نشان کرد: فروش اموال وزمینهای متعلق به شهرداری تبریز خیانت به بیت المال و شهروندان است.
وی گفت: شهرداری تبریز در این برهه حساس و خطرناک باید به فکر جذب سرمایه گذار و کسب در آمدهای پایدار باشد و مدیریت سرمایه گذاری شهرداری تبریز گزارشی از عملکرد خود و تعداد سرمایه گذاریهای صورت گرفته در طول دو سال گذشته را ارائه کند.
صادقزاده بیان کرد: شهرداری تبریز متعلق به قبیله و عشیرهی کسی نیست که مدیران با سابقه و متخصص را به صورت سلیقهای و غیر کارشناسانه حذف کند و شهر تبریز را به طور فامیلی و با دوستان اداره کنیم که شایسته سالاری ملاک عمل نباشد.
وی با بیان اینکه مهمترین سرمایهی هر سازمانی نیروی انسانی آن است، ادامه داد: متاسفانه در شهرداری تبریز این مسئله مهم مورد بی مهری و بی توجهی قرار گرفته است و انگیزه تلاش برای فعالیت را از آنها گرفته است.
وی افزود: ضمن احترام به تمام مدیران مجموعه شهرداری تبریز متاسفانه باید اعلام کنم که در حال حاضر بیشتر مدیران مجموعه شهرداری تبریز حال و حوصله خارج شدن از مجموعه مدیریتی خود را ندارند و در مقابل آن مدیران لایق که بارها جواب پس دادهاند به دلایل مختلف و سلیقهای در ستاد فسیل شدهاند.
صادقزاده ادامه داد: بنده به عنوان خادم شهروندان تبریز اعلام میکنم اگر وضعیت به همین روال پیش برود طی هفته های آینده نام مدیران و افرادی که باعث عدم پیشرفت شهر تبریز می شوند را از همین تریبون اعلام خواهم کرد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: وضعیت مالی شهرداری تبریز واقعا تاسف بار است و اگر چاره اندیشی نشود طی ماههای آینده دچار بحران مالی بزرگی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه مردم از عملکرد شورای اسلامی شهر و شهرداری تبریز ناامید شدهاند، خاطر نشان کرد: در شهر اصفهان ۴۰ پروژه بهمناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی با عنوان امید، طی دو سال گذشته عملیاتی شده است اما در کلانشهر تبربز هیچ خبری از پروژه شاخص وجود ندارد.
صادقزاده گفت: پروژههای نیمه تمام دورههای گذشته به حال خود رها شدهاند و عملا اراده ای برای تکمیل این پروژه ها وجود ندارد، وضعیت مقبره الشعرا، میدان شهید بهشتی، میدان آذربایجان، اتوبان ولایت، میار میار از جملهی این پروژهها هستند.
وی ادامه داد: از شهردار محترم تقاضا دارم با واقعیتها حرکت کند تا شاهد رشد و شکوفایی و پیشرفت تبریز باشیم و بتوانیم این کهن شهر را به سمت جهان شهر شدن پیش ببریم.
انتهای پیام
نظرات