• دوشنبه / ۱۵ مهر ۱۳۹۸ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 98071511148
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

تاکید وزیر جهادکشاورزی بر توسعه گلخانه‌ها جهت افزایش ثروت ملی

تاکید وزیر جهادکشاورزی بر توسعه گلخانه‌ها جهت افزایش ثروت ملی

ایسنا/خراسان جنوبی وزیر جهادکشاورزی تاکید کرد: باید دست به دست هم دهیم تا گلخانه‌ها را در جهت افزایش درآمد مردم و افزایش ثروت استان و ملی توسعه دهیم.

به گزارش ایسنا، محمود حجتی، امروز دوشنبه 15 مهر، در مراسم آغاز عملیات اجرایی 100سازه آبخیزداری در خراسان جنوبی، اظهار کرد:  یکی از کارهای اساسی که در منطقه می‌توان انجام داد تا قنات‌ها را برای نسل‌های بعد حفط کنیم اجرای طرح‌های آبخیزداری است تا جلوگیری فرسایش خاک را گرفته و سفره‌ها را تقویت کنیم.

حجتی با اشاره به اینکه مناعت طبع، سخت کوشی، سازگاری با شرایط اقلیمی از ویژگی‌های مردم خراسان جنوبی است، گفت: امید است با حضور و مشارکت مردم این طرح‌ها را اجرا کنیم و در بحث گلخانه‌ها در استان خیلی عقب نمانیم.

وی با بیان اینکه شرایط استان یزد از نظر آب و هوا از خراسان جنوبی بدتر است، اما گلخانه‌ها در آن خیلی توسعه یافته است، تصریح کرد: باید دست به دست هم دهیم تا گلخانه‌ها را در جهت افزایش درآمد مردم و افزایش ثروت استان و ملی توسعه دهیم.

وزیر جهاد کشاورزی، شترداری را یکی دیگر از ظرفیت‌های توسعه استان دانست و افزود: با توجه به عرصه‌های وسیع و ظرفیت بالای پرورش شتر این صنعت یکی از طرح‌هایی است که می‌توان در استان اجرا کرد.

حجتی با بیان اینکه مردم به آثار مثبت پرورش شتر پی برده‌اند، یادآورشد: شترداری کمترین هزینه و بیشترین درآمد را دارد و می‌توانیم با همکاری مردم در استان آن را به خوبی توسعه دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha