• پنجشنبه / ۲۵ مهر ۱۳۹۸ / ۱۳:۱۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98072519146
  • منبع : شهرداری تبریز

سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز:

پیاده راه جمهوری را در دوره کنونی شورای شهر تبریز اجرایی می‌کنیم

پیاده راه جمهوری را در دوره کنونی شورای شهر تبریز اجرایی می‌کنیم

ایسنا/آذربایجان شرقی سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز با تاکید بر ضرورت حل مشکلات بازار سنتی تبریز گفت: طرح پیاده راه جمهوری را در دوره کنونی شورا اجرایی می‌کنیم. این طرح در چند مرحله اجرا می شود و از اهمیت بسزایی برخوردار است.

به گزارش ایسنا، به نقل از شهرداری تبریز، کریم صادق زاده در جلسه هماهنگی اجرای طرح ساماندهی جداره‌های بافت مرکزی شهر تبریز با بیان اینکه اجرای طرح‌های زیباسازی شهری باعث ایجاد نشاط اجتماعی می‌شود، بیان کرد: بازار تبریز یک ظرفیت بزرگ گردشگری است و در بسیاری از شهرها از چنین ظرفیت‌هایی فرصت های بهتری برای جذب گردشگر استفاده کرده‌اند.

وی با قدردانی از اقدام شهرداری تبریز در اجرای کف‌سازی بازار تبریز گفت: اقدام شهرداری در همکاری با اداره کل میراث فرهنگی در کف سازی بازار و ساخت سر درب‌های ورودی بازار باعث شده است تا مهمانان خارجی عظمت و زیبایی این بازار را بیشتر درک کنند.

صادق زاده اجرای این طرح را باعث حل مسئله ترافیک بافت مرکزی شهر دانست و افزود: برخی اقدامات که می تواند به زیباسازی شهر و حل مشکلات منتهی شود باید با سرعت اجرا شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha