• پنجشنبه / ۲۳ آبان ۱۳۹۸ / ۱۵:۴۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98082315240
  • خبرنگار : 71496

سفیر اسبق رژیم صهیونیستی: ۳ قدرت در منطقه هستند که اعراب جزء آنها نیستند

سفیر اسبق رژیم صهیونیستی: ۳ قدرت در منطقه هستند که اعراب جزء آنها نیستند

سفیر اسبق رژیم صهیونیستی در آمریکا "اسرائیل" را در کنار ایران و ترکیه سه قدرت برتر و حاکم در منطقه خاورمیانه دانست.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شفق نیوز، ایتامار رابینوویچ، رئیس موسسه اسرائیل (واشنگتن و قدس) و سفیر اسبق رژیم صهیونیستی در آمریکا در گفت‌وگو با یکی از روزنامه‌های اسرائیلی، این رژیم را در کنار ایران و ترکیه قدرت‌های واقعی حاکم بر منطقه دانست.

رابینوویچ گفت: سه قدرت حاکم در منطقه خاورمیانه وجود دارند که عبارتند از "اسرائیل"، ایران و ترکیه و اعراب جزء آنها نیستند.

سفیر پیشین رژیم صهیونیستی در آمریکا با اشاره به اینکه جنگ‌ها و بحران‌های داخلی کشورهای عربی را تضعیف کرده‌اند، گفت: مصر از قدرتمندترین کشورهای منطقه بود اما در پی مشکلات داخلی نفوذ این کشور کاهش یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha