سید حمیدرضا علم در گفتوگو با ایسنا با اشاره به آغاز طرح زمستانی راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر عنوان کرد: طرح زمستانی راهداری و حمل و نقل جادهای استان همزمان با سراسر کشور و با هدف ارائه خدمات و ارتقاء توانمندی و حفظ آمادگی نیروهای راهداری در راستای ارائه خدمات ضروری در فصل پاییز و زمستان پیش رو آغاز شده است.
وی افزود: در طرح زمستانی راهداری استان بوشهر علاوه بر استقرار ۲۲۰ دستگاه ماشین آلات راهداری، بیش از ۳۰۰ نفر نیروی راهداری هم مشارکت دارند که در طول اجرای طرح زمستانی راهداری به ارائه خدمت خواهند پرداخت.
علم تصریح کرد: این نیروها که در قالب ۳۰ اکیپ گشت راهداری سازماندهی شده اند در ۱۰ راهداری و ۷ راهدارخانه و همچنین گلوگاهها و مناطق حیاتی راههای استان مستقر میشوند و وظیفه مراقبت از راهها، ابنیه و تاسیسات موجود محورهای ارتباطی را بر عهده دارند.
بازگشایی محورها در صورت ریزش احتمالی کوه ها بر سطح جاده ها
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای بوشهر اظهار کرد: بخشی از لجستیک سنگین راهداری هم در مناطق کوهستانی استان نظیر محور دالکی به کنارتخته، اهرم به فراشبند و همچنین جم به عسلویه مستقر میشوند تا در صورت ریزش احتمالی کوه ها بر سطح جاده ها نسبت به بازگشایی محورها مبادرت ورزند.
وی اضافه کرد: اقدامات دیگری نظیر لایروبی رودخانه ها و تنقیه پلها نیز پیش از این با هدف هموارسازی مسیر سیلاب ها و عبور ایمن و کم خطر آب های سطحی از عرض محورهای ارتباطی انجام شده تا از بروز خسارت به راهها جلوگیری کند.
سید حمیدرضا علم همچنین خاطرنشان کرد: در طرح زمستانی راهداری از امکانات، ظرفیت و قابلیت مرکز مدیریت راههای استان نیز استفاده خواهد شد تا هرگونه حوادث و رخدادهای جاده ای با کمترین زمان ممکن به اطلاع مردم رسانده شود.
مدیرکل راهداری بوشهر تاکید کرد: مرکز مدیریت راههای استان در طول مدت زمان اجرای طرح راهداری زمستانی با سامانه گویای ۱۴۱ و برخورداری از ۱۷ سامانه نظارت تصویری، ۵۴ سامانه تردد شمار ماشین آلات، ۵۷ سامانه ثبت تخلف سرعت، ۸ سامانه تابلو پیام متغیر جاده ای و ۳ سامانه توزین در حال حرکت آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راههای استان بوشهر است.
انتهای پیام
نظرات