• شنبه / ۱۶ آذر ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 98091611323
  • خبرنگار : 71533

حاشیه‌های آخرین روز ثبت‌نام دواطلبان در مجلس یازدهم

ساعات شلوغی!

ساعات شلوغی!

صبح آخرین روز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات مجلس یازدهم اینگونه آغاز شد؛ تعداد صندلی‌های انتظار افزایش یافت، رفت‌وآمدها با دقت بالاتر کنترل، بازرسی بدنی با وسواس بیشتر انجام و سالن‌های ثبت‌نام با حضور پرتعداد داوطلبان شلوغ‌تر از قبل شد و خبرنگاران کمتر از روزهای قبل فرصت گفت‌وگو با یکدیگر و وقت‌گذرانی پیدا کردند.

به گزارش ایسنا، ۱۰ ساعت روز پایانی ثبت‌نام داوطلبان برای انتخابات در وزارت کشور مانند شش روز گذشته‌ و ۶۰ ساعت قبلی آغاز شد؛ بنا بر این شد که تا ساعت ۱۰ شخصیت «خاصی»  پا به سالن‌های ثبت‌نام نگذارد و به‌جایش آقایان و خانم‌هایی با چهره‌های جدید و متفاوت صندلی‌های انتظار را پرکنند و کاربران وزارت کشور را به خودشان مشغول کنند.

بیشترشان را مردانی میان‌سال با تیپ و ظاهری تمیز و مرتب تشکیل می‌دادند که تلاش می‌کردند موقر و جدی منتظر اعلام نوبت‌شان بنشینند و تنها گاهی آرامش سالن را با گفت‌وگویی کوتاه با رقبای احتمالی که صندلی‌های چپ‌وراست‌شان را اشغال کرده‌ بودند، خدشه‌دارمی‌کردند؛ مکالمه‌هایی با پاسخ‌های اغلب تک‌هجایی و مختصر که لبخندهایی ملیح و ایمااشاره‌هایی متین آن‌ها را همراهی می‌کرد. صحبت با شماره نوبت آغاز می‌شد، با گلایه از کندی روند رسیدگی کار دواطلبان ادامه پیدا می‌کرد و با آروزی موفقیت و تأیید صلاحیت خاتمه می‌یافت.

ساعت از ۱۰ که گذشت کم‌کم گروه «نمایندگان سابق و فعلی مجلس» که حالا می‌توان گفت در طول شش روز گذشته‌ پرتعدادترین جمع داوطلبان شناخته‌شده برای انتخابات را تشکیل داده‌اند وارد وزارت کشور شدند. چهره‌هایی که برخی از آنان مانند الیاس نادران و مهدی کوچک‌زاده به دلیل جنجال‌هایی که روزگاری در آن نقش‌آفرینی کرده‌اند بیشتر به چشم می‌آمدند و بعضی مانند حسن موسوی تبریزی، حسن ونایی و پیمان فروزش چندان آشنا به نظر نمی‌رسیدند و عده‌ای همچون محمدجواد ابطحی هم به اعتبار نمایندگی مجلس فعلی نگاه‌ها را به خود جلب می‌کردند.

نزدیک به ظهر جمع بالا را حشمت‌الله فلاحت‌پیشه و موسی غضنفرآبادی تکمیل کرد و در ادامه سعید زیباکلام از یک‌سو و احمد حکیمی‌پور از سوی دیگر به صف منتظران ثبت‌نام انتخابات پیوستنند.

ساعت ۱۲ نماز ظهر به امامت یکی از داوطلبان روحانی در سالن انتظار طبقه اول وزارت کشور در حالی برگزار شد که تمام صندلی‌های سالن پر شده بود، عکاسان و خبرنگاران در فضای محدود باقیمانده برای رفت‌وآمد درجا می‌زدند و عده‌ای از داوطلبان و همراهان‌شان هم در این میان ایستاده، منتظر اعلام نوبت بودند.

پس از برگزاری نماز جماعت حضور چهره‌های متفاوت سیاسی در میان دواطلبان بیشتر شد. اولین نفر عماد بهاور عضو نهضت آزادی ایران بود و پس از او رحیم ابوالحسنی رییس دفتر رییس حزب اعتماد ملی هم به جمع آنان اضافه شد. از حضور این دو بیش از دقایقی نگذشت که حسین الله‌کرم برای بار دوم پا به سالن انتظار گذاشت، این‌بار هم قرار نیست ثبت‌نام کند بلکه آمده تا یکی دیگر از جوانان مورد تأیید خود را برای کاندیداتوری همراهی کند؛ روحانی قدبلند ریش‌ومو حنایی که «مؤذنی» نام دارد و مانند برادر شهید فهمیده سربه‌زیر و خنده‌به‌لب در گوشه‌ای ایستاد و سخنان الله‌کرم در گفت‌وگو با حاضران را تایید کرد.

ساعت از ۱۵ که گذشت محمدعلی افشانی و الیاس حضرتی همراه با یک‌دیگر وارد سالن انتظار شد؛ حضورشان صدای مکرر شاتر دوربین‌ها را در فضا پخش کرد. اندکی بعد علی صوفی هم اضافه شد و تکاپوی خبرنگاران برای پوشش حضور آنان افزایش یافت. از بین سایر داوطلبان نیز که حالا با افزایش تعداد صندلی‌ها تقریباً تا ده قدمی در ورودی پیشروی کرده‌اند، چشم‌هایی به سوی آن دو چرخید و برخی برای بهتر دیدن‌ سروگردن‌شان را بالا بردند.

سه ساعت پایانی مهلت قانونی ثبت‌نام با فریادهای مکرر حراست وزارت کشور برای خواندن نوبت داوطلبان رو به تزاید  سالن انتظار همراه بود و میان چندتن از آنان و مأموران نیروی انتظامی بحث و درگیری لفظی هم پیش آمد.

در این مدت چهره‌های  اصلاح‌طلب دیگری نیز به مجموعه آخرین ثبت‌نام‌کنندگان انتخابات پیوستند که از میان آنان فاطمه راکعی و شهیندخت مولاوردی قابل اشاره‌اند.

محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور هم از محل ستاد انتخابات کشور بازدید کرد و در جریان فرایند ثبت‌نام داوطلبان قرار گرفت.

یک ساعت پایانی آخرین روز ثبت‌نام داوطلبان نیز با اخبار ضدونقیضی از حضور محمدباقر قالیباف شهردار اسبق تهران در وزارت کشور گذشت که در نهایت تنها کمتر از ۲۰ دقیقه مانده به پایان مهلت قانونی وی به همراه محسن پیرهادی و از پارکینگ وزارتخانه به کریدور ثبت‌نام وارد شد و بدون رعایت نوبت طی چند دقیقه با اتمام کار ثبت‌نام، وزارت کشور را با بی پاسخ گذاشتن سوالات خبرنگاران ترک کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha