• سه‌شنبه / ۱۹ آذر ۱۳۹۸ / ۱۳:۲۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 98091914256

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز مطرح کرد

کاهش مراجعات بیمارستانی به دلیل آنفلوآنزا در فارس

کاهش مراجعات بیمارستانی به دلیل آنفلوآنزا در فارس
عکس آرشیوی است.

ایسنا/فارس معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد که طی دو روز گذشته، خصوصا پس از بارندگی حجم مراجعه به بیمارستان‌ها و مراکز پیش‌بینی شده برای درمان آنفلوآنزا در فارس و شیراز کاهش یافته است.

دکتر عبدالرسول همتی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به رد شدن از موج نخست آنفلوآنزا، بیان کرد: خوشبختانه مدت زمان موج اول این بیماری با تداوم بارش‎ها در حال کاهش است و بیشتر مراجعه کنندگان به بیمارستان‌ها طی دو روز اخیر به دلیل بیماری شبه آنفلوآنزا، به بیمارستان‌ها مراجعه کرده‌اند.

او با بیان اینکه کسانی که علائم شبه آنفلوآنزا دارند نیاز به دریافت داروی خاص ندارند، اگرچه به اندازه کافی هم دارو تهیه شده و جای نگرانی نیست، افزود: از هفته گذشته برای کاهش فشار بار بیمارستان‌ها تصمیم به راه‌اندازی سه مرکز بوستان در شهرک گلستان، فاطمه الزهرا در همت جنوبی و حر ریاحی در دهپیاله گرفته شد که کمک بسیار خوبی به ما کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه خوشبختانه با راه‌اندازی این مراکز و البته بارش باران در اکثر نقاط فارس شاهد کاهش انتقال ویروس آنفلوآنزا و کاهش مراجعه به بیمارستان‌ها هستیم، خاطرنشان کرد: در موج اول این بیماری حدود هزار و ۱۵۰ نفر در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز بستری شدند که تنها حدود ۷۵ نفر از آنها با آزمایش‌های انجام شده مبتلا به ویروس اچ وان ان وان بودند.

همتی همچنین از ارائه داروی این بیماری توسط پزشکان متخصص اطفال، داخلی و پزشکان خانواده با رفع کمبود دارو طی روزهای آینده خبر داد و تاکید کرد که بیماران مبتلا به این ویروس به هیچ عنوان از آنتی بیوتیک و کورتون استفاده نکنند، چرا که امکان دارد روند بهبود بیمار کُند شود.

او خواستار رعایت بهداشت فردی و جداسازی فرد آلوده از سایر اعضای خانواده و اجتماع شد و شستن زیاد دست‎ها، استفاده از دستمال یکبار مصرف هنگام عطسه و دور ریختن این دستمال‌ها به طریقه بهداشتی را از دیگر مواردی عنوان کرد که از انتقال این ویروس جلوگیری می‌کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچینن تمایز آنفلوآنزا با سرما خوردگی را در تب بالای ۳۸ درجه و عدم قطع آن پس از سه روز عنوان و اضافه کرد: در این صورت فرد مشکوک به آنفولانزاست و سریعا باید به پزشک برای انجام آزمایش و دریافت دارو مراجعه کند.

همتی یادآور شد: بیماران مبتلا به آنفلوآنزا همانند کسانی که سرما می‌خورند باید مایعات کافی، آبمیوه‌ طبیعی، آش و سوپ مصرف کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha