• یکشنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404062313371
  • خبرنگار : 71649

درخواست پیرهادی برای تعیین تکلیف فوری طرح جامع آب خام و لایحه آرامستان‌های جدید پایتخت در شورای شهر

درخواست پیرهادی برای تعیین تکلیف فوری طرح جامع آب خام و لایحه آرامستان‌های جدید پایتخت در شورای شهر

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران بر لزوم تعیین تکلیف فوری لوایح و طرح‌های معطل‌مانده شهرداری در شورا تأکید کرد و گفت که این تأخیرها موجب ابهام و توقف در اجرای مصوبات مهم شهری شده است.

به گزارش ایسنا، مهدی پیرهادی در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر در تذکر پیش از دستور خود اظهار کرد: لایحه آرامستان‌ها و نقاط جدید که در جلسه کمیسیون با حضور مدیران شهرداری و اعضا بررسی و صورتجلسه آن  نیز همان زمان تنظیم و امضا شده بود، بنا بود با فوریت به صحن شورا ارسال شود، اما اکنون بیش از یک ماه و نیم گذشته و هنوز به شورا نرسیده است.

وی ادامه داد: اگر این لایحه در مسیر اداری گم شده باید کپی آن مجدد ارسال شود و اگر شهرداری از آن منصرف شده است، باید رسماً اعلام کند.

این عضو شورای شهر تهران افزود: طرح جامع آب خام نیز مدت‌ها پیش از سوی شهرداری ارسال شده اما تاکنون به شورا نرسیده است. این موضوع با توجه به اهمیت تامین آب فضای سبز تهران نیازمند بررسی فوری است و باید مشخص شود علت تأخیر در طرح آن چیست.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به طرح جامع فضای سبز نیز گفت: این یکی دیگر موضوعات مهم شهری است که باید با حضور نخبگان و اساتید دانشگاهی در شورا بررسی شود. این طرح نیازمند زمان و دقت کارشناسی است و تعلل در طرح آن در صحن شورا به صلاح مدیریت شهری نیست.

پیرهادی در ادامه افزود: سامانه شناسایی و پایش منابع آلاینده در مناطق ۲۲ گانه نیز که اجرای آن بر عهده مجموعه فاوا گذاشته شده، با وقفه مواجه شده است. ضروری است مسئولان مربوطه به ویژه آقای باقری معاون شهردار تهران توضیح دهند علت این تأخیرها چیست؟

وی با اشاره به وضعیت درختان نیز اظهار کرد: در خصوص مصوبه درختان ارزشمند، هرچند اقداماتی انجام گرفته، اما تکمیل نشده و نیازمند پیگیری بیشتر است.

این عضو شورای شهر تهران با اشاره به ساماندهی غرف شهرداری که به تصویب شورا رسیده است، افزود: این موضوع باید با شفافیت و اطلاع‌رسانی سراسری اجرا شود تا همه شهروندان فرصت حضور در مزایده‌ها را داشته باشند و این فرآیند به صورت محدود و حداقلی انجام نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha