• سه‌شنبه / ۱۷ دی ۱۳۹۸ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98101713136
  • خبرنگار : 71402

آسوشیتدپرس بررسی کرد؛

حمله تروریستی آمریکا، شهادت سردار سلیمانی و تاثیر آن بر کره‌شمالی

حمله تروریستی آمریکا، شهادت سردار سلیمانی و تاثیر آن بر کره‌شمالی

حمله ددمنشانه آمریکا که به شهادت سردار قاسم سلیمانی منجر شد، ممکن است تلفات غیر مستقیمی داشته باشد: راهکار دیپلماتیک برای خلع سلاح هسته‌ای کره‌شمالی.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، کارشناسان می‌گویند افزایش تنش‌ها میان واشنگتن و تهران امیدهایی که همین الان هم رو به نابودی است، از بین خواهد برد و تصمیم‌گیران کره‌شمالی را ترغیب می‌کند تا سلاح‌هایی که از نظرشان –شاید هم درست باشد- به عنوان قوی‌ترین تضمین برای حیاتشان می‌بینند، محکم نگه دارند.  

اولین واکنش کره‌شمالی به شهادت سردار سلیمانی محتاطانه بوده است. رسانه دولتی این کشور برای چندین روز سکوت اختیار کرد و در نهایت روز دوشنبه گزارش کوتاهی از این حمله جنایتکارانه منتشر کرد اما به نام سردار اشاره‌ای نداشت.

آژانس خبری مرکزی کره (کی‌سی‌ان‌ای) هیچ انتقاد مستقیمی از سوی پیونگ‌یانگ علیه واشنگتن مطرح نکرد و در عوض به سادگی گفت که چین و روسیه، ایالات متحده را بر سر حمله هوایی سوم ژانویه به فرودگاه بغداد محکوم کردند.

مذاکرات کره‌شمالی با ایالات متحده از فوریه گذشته، زمانی که اجلاس بین کیم جونگ اون و دونالد ترامپ به دلیل اختلاف‌نظر درباره کاهش تحریم‌ها به ازای خلع سلاح هسته‌ای راه به جایی نبرد، به بن‌بست رسیده است. کره‌شمالی اخیراً به عدم پیشرفت مذاکرات اشاره و تاکید کرده است که ممکن است آزمایش بمب‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک قاره‌پیما از سر گرفته شود.

در حالیکه شهادت سردار سلیمانی ممکن است پیونگ‌یانگ را از تحریک دولت ترامپ به این سبک موقتا منصرف کند، کره‌شمالی در نهایت ممکن است از این حمله شرورانه برای مشروع نشان دادن بیشتر موضعش که برای تقویت زرادخانه هسته‌ای خودش به عنوان عامل بازدارنده علیه تهاجم آمریکا نیاز دارد، استفاده کند.

کو یو-هوان، کارشناس حوزه کره‌شمالی در دانشگاه دونگگوک که مشاور رئیس‌جمهوری کنونی کره‌جنوبی است، می‌گوید: کره‌شمالی تاکید می‌کند که ماهیت "امپریالیستی" ایالات متحده هرگز تغییر نخواهد کرد و اینکه هیچ گزینه‌ای برای آن‌ها جز تقویت بازدارندگی هسته‌ای، در حالیکه برای رویارویی بلندمدت آماده می‌شوند، وجود ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۰-۱۷ ۱۴:۱۱

اگر ما بمب اتمی داشتیم سردار شهید قاسم سلیمانی و همرزمانش الان زنده بودند.حیف که ما خودمان بدست خودمان موجب تضعیف خودمان شده ایم.امریکا جرات نزدیک شدن به کره شمالی را ندارد ولی جسارت به شهادت رساندن بزرگترین فرمانده ما را دارد چرا که تصور می کند در یک جنگ احتمالی با داشتن پنج هزار بمب اتمی دست برتر را دارد در حالیکه اگر ما فقط ده بمب اتمی داشتیم امریکا این جسارت را نداشت که به فرمانده بزرگ ما حمله کند.

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۱۷ ۱۹:۰۴

اگر برجام را هم نداشتیم باز وضعمان بهتر بود.

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۱۷ ۲۲:۲۱

خیلی نظر در خور توجهی بود مرسی

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۱۷ ۱۹:۵۸

اگرهم تا به حال به خاطر فتوی رهبر حکیم از پیگیری دستیابی به بمب اتمی ابا داشتیم بعد از ترور فرمانده دست راست رهبری حتما فتوی رهبری تغییر می کند و ما باید دنبال ساخت بمب های متعدد هسته ای باشیم البته اگر غرب پرستان در مصدر قدرت نباشند.