محمود درویش، معمار و عضو انستیتو معماری بریتیش کلمبیا، در این نشست از «جای خالی پدر» میگوید؛ از خاطراتی که همه ما از بچگی از خانه پدری و خیابان و شهرمان داریم و با نابود کردنشان، انگار هویت و شناسنامهمان را از بین بردهایم. او میگوید: درست است که تغییر، ناگزیر است اما از بین بردن هویت، درست نیست و بر همین مبنا نگاهی خواهد داشت به تخریبها، غفلتها وآنچه نباید با چهارباغ میشد.
«چهارباغِ مولد» دیگر مبحثی است که حسین مسجدی، اصفهان پژوه و مدرس دانشگاه اصفهان به آن میپردازد. او در این نشست از چهارباغی میگوید که مصرف کننده نیست و به قدری زیبایی و فراخی و رفاه در شهر ایجاد کرده که باعث تولید در جاهای دیگر شده است.
به گزارش ایسنا؛ محمد عرب، کارشناس ارشد معماری نیز موضوع «چهارباغ؛ توهم تاریخ یا زنجیرهای از رویدادها» را واشکافی میکند. او با صحبت از «چهارباغ» به عنوان یک نمونه، از اهمیت خرده فضاها میگوید و عواملی که میتواند موجب پررنگتر شدنشان شود؛ از اینکه این فضاها، چطور با نگاه تاریخیسازی ما از بین میروند.
علاقهمندان برای شرکت در نشست «گذری بر نقش و نگار خیابانی اصفهان» که به همت مدیریت پروژههای چهارباغ برگزار می شود، میتوانند پنجشنبه سوم بهمن ماه، رأس ساعت ۱۸ به طبقه زیرین سرای قزلباش واقع در چهارباغ عباسی روبه روی شیخ بهایی واحد ۵۱ مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات