داریوش حسنزاده در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه امسال، بار دیگر بهتدریج گفتگو درباره شرکت یا عدم شرکت در انتخابات پیش رو در محافل مختلف در گرفته است و هشتک رأی بدهم یا ندهم سؤالی است که این روزها همه را درگیر خود کرده است.
وی افزود: اگر بخواهیم عامیانهتر به این موضوع بپردازیم عدهای میگویند قیمت مواد غذایی، پوشاک، مسکن، مواد مصرفی روزانه و هرچه که نیاز یک انسان است افزایش پیدا کرده، لذا چرا رأی بدهیم و خود را درگیر انتخاباتی کنیم که نتیجه و ماحصلی برای امنیت اقتصادیمان نداشته است.
این فعال سیاسی داد: در مقابل آن عدهای دیگر میگویند باید رأی بدهیم زیرا مقصر خنثی بودن اکثر نمایندگان مجلس خود ما هستیم و در انتخابهایمان دقت کافی نداشته و افراد محافظهکار و منفعتطلب را به مجلس روانه کردیم که دغدغه آنها بالشی از جنس ابریشم بود.
حسنزاده تصریح کرد: لازم است در انتخابمان دقت بیشتری کرده و این بار معیارهای انتخابمان تغییر وضع موجود باشد و پس از انتخاب نیز دیگر سکوت نباید معنا داشته باشد بلکه خواستههای کلی جامعه اطرافمان را از نمایندگان منتخب مطالبه کنیم.
وی با بیان اینکه اگر رأی ندهیم خود را در مبنای شکلگیری فرایندهای تصمیمگیری جزئی و کلی و همچنین منافع ملی قرار ندادهایم، افزود: افزون بر اینکه با این رویکرد نمیتوانیم مطالبهای جدی از نمایندگان مجلس داشته باشیم زیرا مشارکتی جهت انتخاب درست نداشتیم که در پی آن مطالبه واقعی داشته باشیم.
این فعال سیاسی اضافه کرد: واقعیت امر این است چه ما رأی بدهیم و چه رأی ندهیم عدهای بنا بر منافع شخصی و انفرادی و مصلحتهای کلی رأی خواهند داد، شاید در انتخابشان دقت کافی نداشته و نهایتاً همان آش و همان کاسه خواهد بود.
وی ادامه داد: بنابراین رأی فرد فرد ما برای اصلاح وضع موجود لازم و ضروری بوده و برای اصلاح وضع موجود به نفع مردم خواهد بود.
این فعال سیاسی بیان کرد: شهروندانی که خودشان را شایسته زندگی و آینده بهتر میدانند و به ترقی در جامعه خویش و اطراف خود و منافع ملی کشور میاندیشند، باید بدانند مشارکت آنها در انتخابات، جهت انتخاب افرادی شایسته و لایق که منافع حزبی و انفرادی را قربانی و فدای منافع کلی و مردم میکنند لازم و ضروری است.
انتهای پیام
نظرات