دکتر هاشمی اظهارکرد: رسانه ها در کاهش نگرانی و ترس مردم نقش مهم، اساسی و گرانبهایی دارند و وظیفه آن ها خبررسانی اخبار مثبت و منفی است.
وی با بیان اینکه هر مشکل باید به اندازه خود دیده و اطلاع رسانی شود، افزود: اخبار منفی ذهن مردم را تخریب می کند و سبب ناامیدی می شود و اخبار مثبت و خوش بینانه ممکن است بی اعتمادی ایجاد کند، بنابراین اصحاب رسانه باید به این مسئله توجه ویژه ای داشته باشند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، هاشمی اظهار کرد: احتمال ورود این ویروس به کشور ما نیز وجود دارد و ما با اطلاع رسانی در خصوص آموزش بهداشت فردی و شستشوی مکرر دست ها و پرهیز از دست دادن و روبوسی می توانیم در مسیر پیشگیری گام برداریم.
وی به کاهش کمتر از سه درصدی مرگ ومیر ناشی از ویروس کرونا اشاره و تصریح کرد: این ویروس از کرونا ویروس هایی است که 20 درصد از سرماخوردگی ها به دلیل وجود آن ایجاد می شود و میزان سرایت آن نسبت به آنفلوانزا سه تا چهار برابر بیشتر و تا الان میزان مرگ ومیر ناشی از آن کمتر از سه درصد برآورد شده است.
این مقام مسئول تاکید کرد: در حال حاضر این ویروس وارد کشور ما نشده است و با توجه به آن که در حالت عادی مردم در 70 درصد موارد سرماخوردگی، به پزشک مراجعه می کنند، با شنیدن اخبار کذب و ایجاد کوچک ترین علایم سرماخوردگی به مراکز درمانی مراجعه نکنند.
وی ادامه داد: با مشاهده علائمی نظیر کاهش فشارخون، مشکلات تنفسی، بدحالی و ضعف، کاهش هوشیاری و اکسیژن خون مراجعه به مراکز درمانی ضروری است.
هاشمی عنوان کرد: مدیریت بحران یک مسئله بین بخشی است و در حال حاضر پروازهای ایران و چین محدود و در ورودی فرودگاه ها و محل رفت و آمد کشتی ها پایگاه هایی به این منظور دایر شده است.
وی به اهمیت پیشگیری اشاره و اظهارکرد: استفاده از ضد عفونی کننده های دست با پایه الکل و شستشوی مکرر دست ها در پیشگیری تاثیر بسزایی دارد.
انتهای پیام
نظرات