جهانگیر کرمی کارشناس ارشد علوم تربیتی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آسیبپذیری بالای دانشآموزان از نظر روحی و روانی، گفت: دانشآموزان در سنین کودکی و نوجوانی بوده و افراد در این سنین تفکر انتزاعی دارند و همین تفکر می تواند برای آنها آسیبزا باشد.
وی افزود: افراد در این سنین با شنیدن اخبار مرگ و میر این بیماری چه بسا حتی خود و خانواده را در آستانه مرگ ببینند، درحالی که آمار مرگ و میر این بیماری تاکنون حتی به اندازه آنفلوآنزا هم نبوده، لذا توصیه میشود خانوادهها خیلی با دانشآموزان از کرونا و خطرات آن نگویند و از این طریق دانشآموزان را نترسانند.
وی با تاکید بر اینکه استرس پدرها و مادرها به دانشآموزان منتقل شده و میتواند برای آنها مشکل ساز شود، اضافه کرد: خبرهای بد در ناخودآگاه ذهن کودکان و نوجوانان تا مدت زیادی باقی میماند و همین مسئله میتواند سلامت روحی آنها را تحت تاثیر قرار دهد.
وی گفت: این ترس میتواند تا سالیان سال با دانش آموزان همراه شده و به آنها آسیب بزند، ضمن اینکه ترس و اضطراب سیستم ایمنی بدن را هم به طور چشمگیری تحت تاثیر قرار میدهد.
وی ادامه داد: توصیه می شود برای کاهش آسیبپذیری دانشآموزان، خانوادهها ضمن دادن آگاهی لازم در مورد رعایت نکات بهداشتی به آنها، از ترساندن آنها از این بیماری خودداری کنند.
انتهای پیام
نظرات