به گزارش ایسنا، دکتر حمید قربانی در خصوص ویروس بیماری کووید ۱۹، اظهار کرد: ویروس کرونا به مدت دو تا ۹ روز در محیط باقی میماند، اما در گزارشها مدت ۱۴ روز را هم داشتهایم.
این متخصص بیماریهای عفونی درمانگاه تخصصی داخلی جهاددانشگاهی مشهد ادامه داد: کرونا همچنین توانایی ایجاد بیماری ذاتالریه یا پانامونی را دارد، ذاتالریه به معنی عفونت ریه و علائم آن تب، سرفه و تنگی نفس است، پس با هر علائم سرماخودگی نباید به پزشک مراجعه کرد.
وی افزود: علائمی مانند لرز، گوارشی و آبریزش بینی در این بیماری ناشایع است و این علائم بیشتر مربوط به عفونت تنفسی فوقانی است. این ویروس توانایی اتصال به سلولهای پوششی تحتانی تنفس را دارد و به همین علت علائم تحتانی تنفس برای ما در این بیماری مهم است.
دکتر قربانی تصریح کرد: در مورد این بیماری در هیچ کجای دنیا کیت به اندازه کافی وجود ندارد تا بتوان هر فردی که اضطراب ابتلا به این ویروس را دارد، آزمایش شود. باید طبق فلوچارت عمل کنیم تا بتوانیم با امکانات موجود بیماری را کنترل کنیم.
بر اساس اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، وی در مورد درمان این بیماری تشریح کرد: این بیماری درمان ندارد و موارد خفیف آن باید در منزل استراحت کنند و باید به مصرف مایعات، برای تب مصرف تببرها، برای سرفه دارویی مانند دیفنهیدرامین و برای تنگی نفس نیز خلطآورهایی تجویز شود، البته استفاده از این داروها نباید بدون تجویز پزشک باشد.
انتهای پیام
نظرات