• یکشنبه / ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 98121813713
  • خبرنگار : 71549

۱۲ شهر ایتالیا قرنطینه شدند اما فوتبال ادامه دارد!

۱۲ شهر ایتالیا قرنطینه شدند اما فوتبال ادامه دارد!

با وجود اینکه دولت ایتالیا یازده شهر و استان لمباردیا را به حالت قرنطینه درآورد اما مسابقات سری آ ایتالیا برگزار خواهند شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از آس، وضعیت ایتالیا به دلیل شیوع ویروس کرونا هر روز بدتر می شود و به همین خاطر دولت این کشور شنبه شب تصمیماتی گرفت که در تاریخش هرگز دیده نشده بود. بر این اساس لمباردیا و برخی از مناطق استان های ونتو، امیلیا رومانیا، پیامونته به همراه شهرهای مودنا، پارما، پیاچنزا، رجو امیلیا، ریمینی، پسارو و اوربینو، ونیز، پادووا، ترویسو، آستی و الساندریا قرنطینه شدند. کسی نه نمی تواند از این شهرها خارج و نه وارد شود. 

این تصمیم موجب برگزار نشدن رقابت های سری آ نخواهد شد. دیدارها بر اساس برنامه بدون تماشاگر خواهد بود. دولت ایتالیا در این رابطه اعلام کرد: مسابقات ورزشی و تمرینات پشت درهای بسته برگزار می شوند. همه باشگاه ها موظف هستند کنترل های لازم را داشته باشند تا ریسک ابتلا به کووید ۱۹ در میان ورزشکاران، مربیان، مدیران و تدارکات وجود نداشته باشد. 

ایتالیا در وضعیت هشدار قرار دارد (بیش از ۵ هزار مبتلا و مرگ ۲۳۳ تن) اما فوتبال متوقف نخواهد شد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha