علیرضا رییسی درباره آخرین وضعیت کووید ۱۹ در کشور گفت: از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی، ۱۲۳۷ مورد جدید ابتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و شمار مبتلایان به این بیماری در کشور به ۱۹ هزار و ۶۴۴ نفر رسیده است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه ۶۷۴۵ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور بهبود یافته و ترخیص شدهاند، گفت: این آمار روز به روز در حال افزایش است اما باید این بیماری را جدی گرفت و برای قطع چرخه انتقال آن در خانه ماند.
رییسی از جانباختن ۱۴۹ نفر از بیماران مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: با احتساب این آمار ، مجموع درگذشتگان بر اثر این بیماری در کشور به ۱۴۳۳ نفر رسید.
به گزارش ایسنا، با اضافه شدن ۱۲ نفر دیگر طی ۲۴ ساعت گذشته، مجموع آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان کرمان از آغاز این اپیدمی تا امروز (اول فروردین ماه سال ۹۹) جمعا به ۱۵۳ نفر رسید.
در همین راستا معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان هم از مثبت شدن نمونه آزمایشگاهی ۴ بیمار دیگر مبتلا کرونا در سیرجان خبر داد.
دکتر "مهدی شفیعی" سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در جمع خبرنگاران در تشریح جزییات این خبر گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته، جواب نتایج آزمایشگاهی ۱۲ مورد دیگر در استان کرمان مثبت اعلام شده که از این تعداد، ۷ مورد مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، ۴ مورد مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی سیرجان و یک مورد نیز مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم بوده است.
وی مجموع آمار موارد قطعی ابتلا به ویروس کووید ۱۹ در استان کرمان از آغاز این اپیدمی تا اول فروردین ماه سال ۹۹ را ۱۵۳ مورد عنوان کرد و گفت: بیشترین تعداد مبتلایان به ویروس کرونا مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان با ۱۱۷ مورد، حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با ۱۶ مورد، به حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با ۶ مورد، حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم با ۸ مورد و حوزه دانشگاه علوم پزشکی سیرجان با ۶ مورد بوده است.
مدیرگروه مبارزه با بیماری های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر اینکه تمامی نمونه های موجود در آزمایشگاه تشخیصی کرونا در کرمان مورد آزمایش قرار گرفته و نمونه ای دیگر در آزمایشگاه باقی نمانده است افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته ۷۱ مورد تست در آزمایشگاه تشخیصی کرونا در کرمان انجام شده که از این تعداد جواب ۱۲ مورد معادل ۱۵ درصد مثبت اعلام شده است
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان متوسط سن افراد مبتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان را حدود ۶۴ سال عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۶ نفر آقا و ۶ نفر خانم بوده اند ضمن آنکه در میان این ۱۲ نفر، یک نفر از کادرهای پرسنل درمانی استان نیز دارای جواب مثبت قطعی ابتلا به ویروس کرونا بوده که وی هم اکنون به صورت سرپایی و در منزل دوران بیماری خود را می گذرانند.
شفیعی با بیان اینکه از تعداد کل بیماران مبتلا به کووید ۱۹ بستری شده در بیمارستان های استان، ۳ نفر در ICU و مابقی در بخش های ایزوله معمولی بستری هستند افزود: از ابتدای شیوع این بیماری در استان کرمان تا امروز ۵۷ بیمار با حال عمومی خوب از بیمارستان های استان ترخیص شده اند که از این تعداد ۸ مورد بهبودیافته مربوط به ۲۴ ساعت گذشته بوده است.
مدیر گروه مبارزه با بیماری های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به حضور ۳ مورد بیمار مبتلا به کرونا در نقاهتگاه کرمان به تشریح جزییات نحوه ابتلای این ۱۲ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته پرداخت و گفت: از این ۱۲ نفر، ۲ خواهر مربوط به یک خانواده همزمان به این بیماری مبتلا شده اند که این دو نفر سابقه سفر به استان یزد را در روزهای گذشته داشته اند ضمن آنکه یک نفر دیگر مبتلایان به کرونا نیز از نزدیکان یکی از بیماران مبتلای قطعی ما به کرونا در روزهای گذشته بوده است که این دو کیس نشان می دهد متاسفانه مردم توصیه های سفر نکردن، ماندن در خانه و رعایت فاصله اجتماعی در منزل را جدی نگرفته اند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۱ نفر با بیماری حاد تنفسی به بیمارستان های استان مراجعه و بستری شده اند افزود: از این تعداد ۵۶ نفر مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا هستند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به فوت ۲ نفر مبتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان افزود: با فوت این ۲ مورد (زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمان) تعداد متوفیان ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ از آغاز این اپیدمی در استان کرمان تاکنون به ۱۶ نفر رسیده است.
مدیر گروه مبارزه با بیماری های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: از تعداد ۱۵۳ بیمار قطعی مبتلا به ویروس کووید ۱۹، ۱۳۳ مورد بیمار در سطح بیمارستان های استان کرمان بستری شده که از این تعداد ۵۳ نفر بهبود یافته، ۱۶ نفر فوت شده اند و ۶۰ نفر نیز هم اکنون در بیمارستان ها تحت مراقبت و در حال گذراندن دوران نقاهت خود هستند.
وی در خصوص محدودیتهای ترافیکی اعمال شده طی ۴۸ ساعت گذشته در مسیرهای منتهی به گلزار شهدا و آرامستان کرمان اظهار کرد: محدودیتهای ترافیکی از پنجشنبه آخر سال آغاز شده و پیشنهاد داده شده تا شنبه این ممنوعیت ورود خودروها ادامه داشته باشد اما این محدودیتهای ترددی براساس وضعیت ترافیک خواهد بود.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به برخی نظریه ها مبنی بر اینکه ۶۰ درصد مردم باید به این ویروس مبتلا شوند بیان کرد: اگر مداخلهای صورت نمیپذیرفت احتمال اینکه حدود ۶۰ درصد مردم به این بیماری مبتلا میشدند، وجود داشت اما با اقدامات صورت گرفته، بعید می دانیم این اتفاق در کشور بیفتد ضمن آنکه در استانها نیز اقدامات موثری برای مقابله با این ویروس صورت گرفته است بنابراین تعداد مرگ و میر ناشی از ابتلا به ویروس کرونا پیشبینی شده در این نظریه را در ایران نخواهیم داشت.
شفیعی با بیان این مطلب که این ویروس کرونا میتواند از فرد ناقل حداقل به ۱۰ نفر انتقال پیدا کند تصریح کرد: ماندگاری ویروس در محیط زیاد است بنابراین با در خانه ماندن و شستن مرتب دست ها و ضد عفونی کردن سطوح می توانیم زنجیره انتقال این ویروس را بشکنیم.
مدیرگروه مبارزه با بیماری های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی کرمان از کاهش پروازها به استان کرمان خبر داد و اظهار کرد: از ابتدای شیوع این ویروس در کشور، تعداد پروازهای ورودی و خروجی به فرودگاه کرمان محدود شده بهطوریکه هم اکنون پروازها فرودگاه کرمان به مقاصد کیش، مشهد و اصفهان لغو و تعداد پروازها به مقصد تهران نیز به یک پرواز در روز کاهش پیدا کرده است.
وی با در پاسخ به این سوال که اگر ویروس در استان کرمان در حال گردش است چرا باید محدودیتهای ورودی به استان کرمان اعمال شود؟، عنوان کرد: ماهیت ویروسها غیر قابل پیشبینی است و وقتی از یک جمعیت با خاصیت خاص وارد یک جمعیت دیگر شود، نحوه رفتار ویروس و قوی و ضعیف بودن آن نیز متفاوت خواهد بود لذا اعمال محدودیتهای برای ورود به استان ها امری حیاتی و ضروری است.
انتهای پیام
نظرات