محمد اسماعیل سعیدی در گفتوگو با ایسنا در تشریح این خبر اظهار کرد: مردم در داخل کشور انتظار دارند که کالا با کیفیت باشد و در خارج کشور نیز کالایی مورد اقبال عموم است که از کیفیت لازم برخوردار باشد.
وی، با تاکید بر ضرورت تشدید نظارتها به منظور بهبود کیفیت محصولات تولیدی، اظهار کرد: سازمان استاندارد نیز باید به وظیفه خودش در این زمینه به درستی عمل کند و اگر قوانین و ضوابطی هستند که نمیتوانند مشکل را حل کنند، باید تجدید نظر شوند.
سعیدی، بیان کرد: باید بررسی کرد که اشکال کار کجاست و چرا با وجود سازمانی به نام سازمان استاندارد، همیشه از کیفیت محصولات تولیدی ناله میکنیم.
وی، متذکر شد: سازمان استاندارد و وزارت صمت، مسئول مستقیم نظارت بر کیفیت محصولات تولیدی بوده و باید نظارت کرده و به مردم گزارش دهند که مشکل از کجا است.
وی بر ضرورت ورود جدی مجلس، دولت و دستگاههای نظارتی به عرصه بهبود کیفیت محصولات تولید داخل و موانع تحقق آن، تاکید کرد.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعیین شعار جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری برای سال ۹۹ و برخی موانع موجود بر سر راه تولید، گفت: قوانینی در کمیسیون حمایت از تولید داخل با عنوان "قوانین رفع موانع تولید داخل" تصویب شده است که کافی نبوده و باید مجددا ارزیابی شود.
وی، تاکید کرد: خلأهای قانونی باید مشخص شده و موانع هم توسط مجلس و هم دولت بررسی شوند.
وی، اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب در طول سالهای گذشته تاکید داشتند که مشکلات و مسایل اقتصادی، بایداولویت اول کشور باشد و سال گذشته نیز به نام "سال حمایت از تولید" نامگذاری و اقداماتی نیز انجام شد.
سعیدی خاطرنشان کرد: اقدامات انجام شده در سال گذشته چندان مطلوب و در حد انتظار نبود و شرایط کشور ایجاب میکرد تا اقدامات و تدابیر بیش از این و چندین برابر باشد تا تولید داخل را به سطحی برساند که هم برای مردم، قابل حس بوده و هم در توسعه کشور و درآمد افراد موثر باشد.
وی، بیان کرد: هدف از نامگذاری سال ۹۸ به نام سال "جهش تولید"، تقویت و سرعت بخشیدن به اقدامات سال گذشته چه ناقص و چه کم اثر، و برطرف کردن موانع و اشکالات سال گذشته و جهش از سکوی آماده شده است.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: ارزیابی اقدامات، تدابیر و برنامهها و باز تعریف اهداف، حرکت چندین برابری و انجام اقدامات موثر نیز از دیگر اهداف تعیین شعار "جهش تولید" در سال ۹۸ است.
وی، با تاکید بر ضرورت توجه به صادرات، نظام بانکی و مالیاتی، اظهار کرد: تسهیلات و حمایت از تولید کنندگان میتواند مشکلات فعلی آنها را حل کند.
وی، بدهیهای بانکی و سرمایه در گردش را عمده مشکلات فرا روی تولیدکنندگان عنوان کرد و گفت: باید موانع موجود بر سر راه تولیدکنندگان را با ارزیابی این دو معضل از میان برداشت.
سعیدی، بیان کرد: نظام بانکی باید با بهره کم از تولید کنندگان حمایت کند و نظام مالیاتی کشور نیز هم همانطور.
وی در بخش پایانی سخنانش، خاطرنشان کرد: مشوقهای صادراتی نیز باید در نظر گرفته شود، صادر کنندگان ما بدون این مشوقها نمیتوانند با تولیدکنندگان و صادرکنندگان دیگر کشورها رقابت کنند.
انتهای پیام
نظرات