محسن سرخو در گفت وگو با ایسنا، در این خصوص گفت: احزاب بدون اینکه اعلام رسمی بکنند در حد توان و وسع مالیشان وظیفه خود را در این راستا انجام میدهند. در ایران احزاب به لحاظ مالی قوی نیستند، اما تا جایی که می توانند کمک خود را دریغ نمیکنند.
وی ادامه داد: سازمانهای مردم نهاد مانند NGO ها و خیریهها در این روزها می توانند نقش پررنگی داشته باشند و اعضای این نهادها به خوبی می توانند شرح وظایف خود را برای مردم تبیین کنند.
سرخو در ارتباط با ضرورت تشریح عملکرد ایران در برابر بیماری کرونا نسبت به دیگر کشورها به خصوص کشورهای غربی و آمریکا گفت: در ارتباط با جزئیات بیماری حاصل از ویروس کرونا مانند تعداد دقیق مبتلایان، تعداد دقیق فوت شدگان، تعداد واقعی بهبود یافتگان و هزینههای تحمیل شده در دنیا آمار دقیقی وجود ندارد.
وی در انتقاد به وابسته بودن سازمانهای بین المللی به مراکز قدرت و ثروت گفت: وقتی سازمان بهداشت جهانی و به طور کلی مجامع بین المللی مجامع ضعیفی باشند که به خاطر نیازهای مالی خود مجبور باشند یکسری مطالب را در راستای این بیماری مطرح نکنند، طبیعی است که قدرت کافی برای اعمال نظر و ارائه آمار این بیماری را هم ندارند.
این فعال سیاسی تصریح کرد: سازمان بهداشت جهانی نتوانسته است ساز وکار درستی برای ارایه آمار دقیق بیماران کرونایی طراحی کند. به چند علت به ضرس قاطع نمی شود گفت آمار کشورها دقیق است؛ یک علتش این است که طبق گفته سازمان بهداشت جهانی فقط کسانی که آزمایش داده اند و جواب آزمایششان مثبت بوده به عنوان بیمار کرونایی در آمارها ثبت می شوند، این در حالیست که بسیاری از بیماران دسترسی به محل مداوا یا آزمایشهای مربوطه را ندارند.
وی افرود: اگر تعدادی از این بیماران ثبت شده فوت کنند به عنوان بیمار کرونایی حساب می شود؛ در این میان اگر کسی تست کرونا نداده باشد و فوت کند در گواهی فوتش علت دیگری مطرح می شود. افرادی که قبل از همهگیری بیماری کرونا در کشورهای کرونازده فوت کردند یا بستری شده و بهبود یافتند هم جزو آمار به حساب نمی آیند.
انتهای پیام
نظرات