• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۴:۱۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 99012413340
  • خبرنگار : 71511

سرخو در گفت‌وگو با ایسنا:

NGOها و خیریه‌ها در شرایط کرونایی شرح وظایف خود را برای مردم تبیین کنند

NGOها و خیریه‌ها در شرایط کرونایی شرح وظایف خود را برای مردم تبیین کنند

یک فعال سیاسی در ارتباط با نقش نهادهای رسمی و غیررسمی در راستای برگزاری رزمایش کمک به نیازمندان، اظهار کرد: سازمان‌های مردم‌نهاد و خیریه‌ها در این روزها می توانند نقش پررنگی داشته باشند.

محسن سرخو در گفت وگو با ایسنا، در این خصوص گفت: احزاب بدون اینکه اعلام رسمی بکنند در حد توان و وسع مالی‌شان وظیفه خود را در این راستا انجام می‌دهند. در ایران احزاب به لحاظ مالی قوی نیستند، اما تا جایی که می توانند کمک خود را دریغ نمی‌کنند. 

وی ادامه داد: سازمان‌های مردم نهاد مانند NGO ها و خیریه‌ها در این روزها می توانند نقش پررنگی داشته باشند و اعضای این نهادها به خوبی می توانند شرح وظایف خود را برای مردم تبیین کنند. 

سرخو در ارتباط با ضرورت تشریح عملکرد ایران در برابر بیماری کرونا نسبت به دیگر کشورها به خصوص کشورهای غربی و آمریکا گفت: در ارتباط با جزئیات بیماری حاصل از ویروس کرونا مانند تعداد دقیق مبتلایان، تعداد دقیق فوت شدگان، تعداد واقعی بهبود یافتگان و هزینه‌های تحمیل شده در دنیا آمار دقیقی وجود ندارد. 

وی در انتقاد به وابسته بودن سازمان‌های بین المللی به مراکز قدرت و ثروت گفت: وقتی سازمان بهداشت جهانی و به طور کلی مجامع بین المللی مجامع ضعیفی باشند که به خاطر نیازهای مالی خود مجبور باشند یکسری مطالب را در راستای این بیماری مطرح نکنند، طبیعی است که قدرت کافی برای اعمال نظر و ارائه آمار این بیماری را هم ندارند. 

این فعال سیاسی تصریح کرد: سازمان بهداشت جهانی نتوانسته است ساز وکار درستی برای ارایه آمار دقیق بیماران کرونایی طراحی کند. به چند علت به ضرس قاطع نمی شود گفت آمار کشورها دقیق است؛ یک علتش این است که طبق گفته سازمان بهداشت جهانی فقط کسانی که آزمایش داده اند و جواب آزمایش‌شان مثبت بوده به عنوان بیمار کرونایی در آمارها ثبت می شوند، این در حالیست که بسیاری از بیماران دسترسی به محل مداوا یا آزمایش‌های مربوطه را ندارند. 

وی افرود: اگر تعدادی از این بیماران ثبت شده فوت کنند به عنوان بیمار کرونایی حساب می شود؛ در این میان اگر کسی تست کرونا نداده باشد و فوت کند در گواهی فوتش علت دیگری مطرح می شود. افرادی که قبل از همه‌گیری بیماری کرونا در کشورهای کرونازده فوت کردند یا بستری شده و بهبود یافتند هم جزو آمار به حساب نمی آیند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar

سلام بیکارم مستاجرم دوبچه بزرگ دارم تو به خدا چکار کنم