• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 99020906452
  • خبرنگار : 50059

ایجاد اعتماد عمومی؛ راهکار نهادینه کردن فرهنگ مواسات در جامعه

ایجاد اعتماد عمومی؛ راهکار نهادینه کردن فرهنگ مواسات در جامعه

ایسنا/قزوین قائم‌مقام قرارگاه شهدای روحانیت استان قزوین گفت: برای نهادینه کردن و استمرار مواسات و کمک‌ها مؤمنانه در جامعه باید پویش مردمی بسیج شده و به صحنه بیاید که لازمه آن جلب اعتماد عمومی با شفاف‌سازی هوشمندانه است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌اصغر رضایی، قائم‌مقام قرارگاه شهدای روحانیت استان قزوین، در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به راه‌کارهای نهادینه کردن و استمرار مواسات و کمک‌ها مؤمنانه در جامعه اظهار کرد: در این راستا باید پویش مردمی بسیج شده و به صحنه بیاید که لازمه آن جلب اعتماد عمومی با شفاف‌سازی هوشمندانه است.

وی ادامه داد: اقلام نقدی و غیر نقدی مردم و خیران که جمع‌آوری شده باید به‌صورت دقیق توزیع شود و خیران در جریان روند آن از طریق بازتاب خوب رسانه‌ای باشند بی‌شک اعتماد عمومی جلب می‌شود و بازتاب آن در جامعه دیده خواهد شد.

حجت‌الاسلام رضایی با تأکید بر اینکه اگر هیئت اندیشه‌ورز در قضیه مواسات پای‌کار بیاید بی‌شک اتفاقات بسیار خوبی رخ خواهد داد، تصریح کرد: در خصوص فرهنگ مواسات آموزه‌های دینی بسیاری در ادعیه، روایات و آیات قران کریم وجود دارد که می‌توان به فراخور زمان این مباحث را یادآور شد.

وی با بیان اینکه اهل‌بیت (ع) هیچ‌گاه منتظر نمی‌ماندند که اتفاقی بیفتد و سپس پیش‌قدم شوند بلکه همیشه و دائماً در حال طراحی و آماده‌سازی بستر امور بودند، عنوان کرد: مواسات مورد تأکید مقام معظم رهبری از متن آیات و روایات دینی اهل‌بیت (ع) گرفته شده و داستان‌های زیادی از بزرگان دین نیز در این خصوص وجود دارد که می‌توان آن را در دستور کار زندگی امروز قرار داد.

این فعال جهادگر قزوینی خاطرنشان کرد: می‌توان با رصد عمومی و راه‌اندازی یک پویش مردمی ارگان‌های دولتی و غیردولتی و اقشار مختلف مردم را پای‌کار آورده و سازمان‌دهی کرد.

وی با تأکید بر اینکه مواسات نوعی کار فرهنگی است لذا باید حوزه‌های علمیه نیز ورود جدی در این حوزه داشته باشند، گفت: دولت، نیروهای نظامی و انتظامی، نهادهای آموزشی و غیر آموزشی و قرارگاه‌های جهادی باید پای‌کار آمده و مشارکت در این عرصه را وظیفه خود بدانند.

قائم‌مقام قرارگاه شهدای روحانیت استان قزوین بیان کرد: یکی از مهم‌ترین چیزهایی که می‌تواند جامعه را به تعالی بکشاند و جامعه جهانی و تمدن‌ساز اسلامی را برای ظهور حضرت بقیه‌الله (عج) رقم بزند استفاده از ظرفیت‌های مردمی است که بسیار مورد غفلت قرار گرفته است.

وی یادآور شد: این ظرفیت‌های مردمی پراکنده و گمنام به‌مانند جوی آبی است که شاخه‌های مختلفی دارد؛ وقتی این جوی آب‌ها به هم بپیوندد شاهد تشکیل دریاها خواهیم بود لذا اگر این ظرفیت‌ها دیده و استفاده شود اتفاقات بسیار خوبی در جامعه رخ خواهد داد.

این جهادگر قزوینی عنوان کرد: می‌توان پویشی ایجاد کرد که در آن با ایجاد دغدغه، فطرت پاک مردم را به جوش‌وخروش در آورد و در این صورت شاهد اتفاقات بسیار خوبی در راستای تحقق مواسات و همدلی در جامعه خواهیم بود.

حجت‌الاسلام رضایی در پایان با بیان اینکه ظرفیت مردمی بسیاری در ایران اسلامی وجود دارد، خاطرنشان کرد: با انسجام گروه‌های جهادی و قرارگاه‌های مردمی تحت لوای قرارگاه مواسات و همدلی که تحت نظر نماینده ولی‌فقیه در استان است بی‌شک شاهد استمرار این حرکت مردمی خواهیم بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha