محمد رحیم شهریاری، امروز پنج شنبه ۸ خرداد در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با اشاره به شرایط جغرافیایی خراسان جنوبی بیان کرد: علی رغم محدودیتها و محرومیتها، شعبههای هلال احمر در تمام شهرستانهای استان احداث شده است.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به وجود دو گسل فعال در خراسان جنوبی اظهار کرد: خراسان جنوبی جزو چهارمین استان حادثه خیز کشور بوده؛ به گونهای که به طور متوسط هر ۱۲ سال شاهد زلزله بالای هفت ریشتر هستیم.
وی با اشاره به عملکرد خراسان جنوبی طی دو سال گذشته بیان کرد: در حال حاضر ۱۴۰۰ امدادگر آموزش دیده با جمعیت هلال احمر همکاری میکنند و آماده خدمت رسانی به حوادث احتمالی هستند.
وی با بیان اینکه ۲۳ پایگاه ثابت جادهای و یک پایگاه تیم واکنش سریع در استان وجود دارد، گفت: به دلیل گستردگی جادهها، سالانه حوادث و مشکلات زیادی در مسیر جادهها رخ میدهد که باید حاکمیت چارهای اساسی بیندیشد.
مدیرعامل سابق جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از کمبود خودروی نجات در پایگاههای استان خبر داد و افزود: فراهم کردن امداد هوایی از جمله موفقیتهایی بوده که با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد ریال در استان مستقر شده اشت.
شهریاری با بیان اینکه سوله امدادی در ۱۱ شهرستان استان احداث شده است، افزود: در راستای تامین آمبولانس و خودروی نجات تلاشهای زیادی انجام شده، اما همچنان با کمبود مواجه هستیم.
وی از فعالیت ۱۴۲ خودرو امداد و نجات در استان خبر داد و بیان کرد: این خودروها در شهرستانهایی که دارای حوادث بیشتری هستند، مستقر شدهاند.
شهریاری از امداد رسانی به ۷۱ هزار نفر در سه هزار حادثه طی دو سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: این اقدامات در قالب ۴۶۵۷ تیم عملیاتی انجام شده است.
وی با بیان اینکه در دو سال گذشته ۴۷۷ عملیات رهاسازی توسط نیروهای امدادی انجامشده است، افزود: همچنین در این مدت ۶۷۰۰ حادثه دیده از سیلاب نجات یافته اند.
شهریاری با بیان اینکه انجام ۲۲ سورتی پرواز برای امدادرسانی به شش مورد حادثه از دیگر اقدامات دو ساله بوده است، گفت: ۴۳ هزار نفر با امداد هوایی از مرگ حتمی نجات یافتهاند.
وی با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده در دو سال گذشته، بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۲۶ هزار نفر عضو فعال جوان با جمعیت هلال احمر همکاری داشته که ۱۷ هزار نفر عضو سامانه شدهاند.
شهریاری از همکاری هشت هزار عضو داوطلب با جمعیت هلال احمر خبر داد و افزود: این افراد خدمات زیادی در قالب کاروانهای سلامت به مناطق محروم داشتهاند.
وی تصریح کرد: توزیع ۱۰ هزار بسته غذایی بین محرومان، اجرای طرحهای حمایتی، جمعآوری ۱۷ میلیارد ریال کمکهای مردمی برای مناطق سیل زده، بهره مندی پنج هزار نفر از ایستگاههای سلامت هلال احمر و جمعآوری کمکهای مردمی برای بیماران صعب العلاج از دیگر اقدامات دو سال گذشته است.
شهریاری با اشاره به فعالیت داروخانه هلال احمر در استان بیان کرد: در دو سال گذشته ۹۵ هزار نفر برای دریافت داروهای خاص و کمیاب به این داروخانهها مراجعه داشتهاند.
مدیرعامل سابق جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با بیان اینکه ۲۱ پروژه با ۱۸ هزار متر طی دو سال گذشته ایجاد و تکمیل شده است، گفت: این پروژهها با اعتباری بالغ بر ۱۸ میلیارد تومان آغاز شده که بخشی تکمیل شده و برخی در حال انجام است.
شهریاری با بیان اینکه ساختمان مرکز اداری با پیشرفت بیش از ۶۰ درصد در حال انجام است، اظهار کرد: همچنین ساختمان اداری و تجاری هلال با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث بوده که با کمبود اعتبار مواجه شده است.
وی، اخذ مجوز احداث پنج پایگاه جادهای، ارائه خدمات گفتار درمانی، تک برگکردن تمام اسناد، غربال گری سلامت ۲۷۴ هزار نفر در مبادی ورودی استان، توزیع ۲۶۰۰ بسته معیشتی بین خانوادههای زیان دیده از کرونا و ضد عفونی اماکن عمومی را از دیگر اقدامات دو سال گذشته عنوان کرد.
انتهای پیام
شاه بیت مشکلات هلال احمر خراسان جنوبی چیست؟

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرعامل سابق جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از وقوع سه هزار حادثه طی دو سال گذشته در استان خبر داد و گفت: کمبود خودروی نجات از مشکلاتی دیرینه بوده که باید مد نظر قرار گیرد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات