سعید آیتی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: معتادانی که اقدام به ترک اعتیاد می کنند دوره های درمان جسمی آن ها همچون سم زدایی و ... به صورت کامل انجام می شود اما در کنار آن باید دورهای روانشناسی نیز گذرانده شود تا فرد بهبود یافته از لحاظ ذهنی نیز آماده شود تا دوباره به سوی استعمال مواد مخدر متمایل نشود.
وی افزود: متاسفانه برخی از بهبودیافتگان از اعتیاد این دوره ها را به علل مختلف همچون مباحث اقتصادی تکمیل نمی کنند و همین امر نیز سبب می شود تا تعدادی از آن ها دوباره به سوی استفاده از مواد مخدر سوق داده شوند.
آیتی میزان مانایی بهبودیافتگان از اعتیاد در این استان را بین سه تا ۱۵ درصد اعلام کرد.
وی ادامه داد: در گذشته مدت زمان درمان معتادان را در کمپ ها سه ماه بوده است اما با هماهنگی های انجام شده با دادستان این مدت زمان بین شش ماه تا یک سال تمدید شده است و همین امر اقدام مناسبی خواهد بود تا شخص بهبود بافته هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روانی درمان شود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه طی دو ماه آینده نیز مرکز جامع خدمات حمایتی توسط بهزیستی نیز در استان به بهره برداری می رسد، تصریح کرد: بهبودیافتگان از اعتیاد تا یک سال بعد از خروج از کمپ تحت حمایت های مشاوره ای و ... قرار می گیرند.
وی در ادامه نبود اشتغال و حمایت های اجتماعی به خصوص از سوی خانواده را از دیگر عواملی بیان کرد که موجب می شود تا فرد بهبودیافته دوباره مواد مخدر استعمال کند.
انتهای پیام
نظرات