• دوشنبه / ۱۶ تیر ۱۳۹۹ / ۱۵:۲۵
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99041612075
  • خبرنگار : 50346

یک مسئول:

نیاز جامعه کنونی به گسترش مناظرات در حوزه و دانشگاه

نیاز جامعه کنونی به گسترش مناظرات در حوزه و دانشگاه

ایسنا/خراسان شمالی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: اگر می‌خواهیم در جامعه رشد همه جانبه داشته باشیم، باید مناظرات و کرسی‌های علمی در دانشگاه‌ها و حوزه‌ها پر رنگ‌تر شود و جوانان درک علمی خوبی را به دست آورند.

حجت‌الاسلام محمدعلی سالاری، در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در زمان تبعید امام رضا(ع) به مرو تمام دشمنان به دنبال ایجاد مناظرات و کرسی‌های علمی بودند تا امام رضا(ع) را از چشم عالمان زمان و مردم بیندازند، گفت: امام رضا(ع) در این مناظرات با مطالعه دقیق و آگاهی کامل حضور پیدا می‌کردند و از همین جهت دشمنان ایشان به اهداف خود نرسیدند.

وی با بیان اینکه مطالعات امام رضا(ع) تنها به قرآن محدود نمی‌شد، ادامه داد: افرادی که با امام رضا(ع) به مناظره پرداختند از ادیان مختلف بودند و امام هشتم شیعیان با تسلط کامل بر علوم، پاسخ مسیحیان را با انجیل و شیعیان را قرآن می‌دادند و زمانی که ایشان در مناظرات شرکت می‌کردند، مباحث علمی و فلسفی بسیار مؤثری بیان می‌کردند.

حجت‌الاسلام سالاری تاکید کرد: افزایش آگاهی در برگزاری همین مناظرات و کرسی‌ها اتفاق می‌افتد و از همین جهت در جامعه کنونی نیز مقام معظم رهبری تاکید بسیاری به برگزاری این کرسی‌ها و مناظرات دانشجویی دارند که متاسفانه در جامعه کنونی این مباحث بسیار کم‌رنگ شده است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی بیان کرد: دانشجوها و طلبه‌های ما باید در کرسی‌ها و مناظرات با مطالعه کامل حضور داشته باشند و در حوزه‌های مختلف با سند و مدرک به مناظره بپردازند که این موضوع باید مورد توجه مسئولان دانشگاه و حوزه قرار گیرد.

وی افزود: گستره علمی در حال حاضر زیاد است اما این گستره‌های علمی عمق مناسبی ندارند و تنها به نمره گرفتن و امتحان دادن خلاصه می‌شود که اینگونه پیشرفت علمی عمق قابل توجهی ندارد و نمی‌توان از آن بهره مناسبی گرفت.

حجت‌الاسلام سالاری تصریح کرد: شبیخون‌های فرهنگی که جامعه کنونی با آن مواجه است، به عمقی نبودن علوم حوزه و دانشگاه ما برمی‌گردد و این مسئله کم‌توجهی مسئولان مربوطه را نشان می‌دهد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی بیان کرد: در جامعه اسلامی زندگی می کنیم اما خبری از اقتصاد اسلامی نیست و اگر با نام آن نیز آشنایی داریم تنها به جزوه‌ها و کتاب‌ها محدود شده است و در عمل استفاده درستی نمی‌شود.

حجت‌الاسلام سالاری افزود: یکی از پر بحث‌ترین مسائل در حوزه، فقه اقتصادی و فقه بازار است که اگر در جامعه کنونی تضییع حق مردم، تضییع حق مشتری و... را مشاهده می‌کنیم به علت عدم توجه به همین مبانی فقهی است.

وی تصریح کرد: اگر می‌خواهیم رشد همه جانبه داشته باشیم، باید مناظرات و کرسی‌های علمی در دانشگاه‌ها و حوزه‌های ما پر رنگ شود و جوانان ما درک علمی خوبی را به دست آورند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha