• شنبه / ۲۱ تیر ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99042115002
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل:

نگرش کمی به تشکل‌های مردم نهاد مهمترین تهدید برای سمن‌ها است

نگرش کمی به تشکل‌های مردم نهاد مهمترین تهدید برای سمن‌ها است

ایسنا/اردبیل مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل گفت: مهمترین تهدید برای سازمان‌های مردم نهاد نگرش کمی به مقوله سمن‌ها است.

محمد سیمزاری در گفتگو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار کرد: تعداد مجوزهای صادر شده زیاد اما تعداد تشکلهای فعال کم  است و این روند صحیحی نیست.
وی اضافه کرد: باید فرایند نظارت اصلاح شود و دفتر امور اجتماعی، نظارت بیشتری روی فعالیت سمنها داشته باشد تا هم فعالیت زیادی انجام گیرد و هم فعالیتهای مفیدی به ثمر نشیند.
سیمزاری با بیان اینکه افزودن تعداد سمنها و بالا بردن آمار نتیجهای ندارد، ادامه داد: فرصتها را باید ساخت چرا که وجود تشکلهای مردم نهاد فی نفسه برای دولت، ملت و حاکمیت فرصت است.
وی ادامه داد: ممکن است افرادی درباره عملکرد تشکلها نسبت به قبل انتقادی داشته باشند یا برعکس بخواهند از وضعیت فعلی تعریف کنند و گذشته را نقد کنند که متاسفانه یا خوشبختانه هیچکدام درست نخواهد بود چون فعلا تغییری در ساختار و نحوه اداره تشکلها ایجاد نشده و ویروس کرونا همه معادلات را به هم ریخته است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل در پاسخ به سوالی مبنی بر فعالیتهای سازمانهای مردم نهاد در زمینه کاهش آسیبهای ویروس کرونا تصریح کرد: سمنها در همان روزهای اول شیوع کرونا یعنی روزهای چهارم و پنجم اسفند ماه ۹۸ اعلام آمادگی کردند که کمک حال هموطنان خود باشند ولی موقعیت خاصی و تکالیف نامشخص بود.
سیمزاری افزود: از طرفی هم تعداد زیادی از هموطنان بدون آنکه وابستگی به تشکل خاصی داشته باشند داوطلب خدمت بودند بنابراین در دفتر امور اجتماعی تصمیم گرفتیم نامها را کنار بگذاریم و همه تحت نام کمیته داوطلبان ستاد مبارزه با ویروس کرونا خدمت کنیم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل گفت: در همان روزهای آغازین عرصه فعالیت را به دو عرصه فضای مجازی و فضای حقیقی تقسیم کردیم، دوستانی که در فضای حقیقی و به صورت میدانی وارد فعالیت شدند در کمیتههای متعدد زیر نظر مسئولینی که به آنها حکم و کارت شناسایی صادر کرده بودیم وارد عرصه خدمت شدند.
سیمزاری ادامه داد: از همان روزهای نخستین سعی بر آن شد که از کار پراکنده و یا موازی کاری پرهیز شود لذا کار از ضدعفونی کردن معابر گرفته تا رزمایش کمکهای مومنانه ادامه یافت و دفتر امور اجتماعی هم جدا از اینکه افراد متعلق به تشکل خاصی هستند یا نه، سعی کرد همه افراد را مورد حمایت قرار دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha