حجت الاسلام احمد حمیدی با اعلام این خبر اظهار کرد: این سالنها شامل سالن "شمس، باغ گلستان، فرهنگسراهای الغدیر، مبین، فرشته و شهید بهشتی" است که با مناسب سازی آنها، گروه های تئاتر میتوانند در این سالنها تمرین و اجرا کنند.
وی بیان کرد: چندین سالن آمفی تئاتر و اجتماعات نیز زیرمجموعه شهرداری تبریز وجود دارد که میتوان آنها را فقط برای تمرین در اختیار گروههای حوزه نمایش و موسیقی قرار دارد.
وی با اشاره به آماده شدن لایحه حمایت از نامآوران در حوزه فرهنگ، هنر و ورزش از سوی معاونت فرهنگی شهرداری، گفت: با تصویب این لایحه در شورای اسلامی تبریز از سرآمدان این حوزهها به نحو شایسته تجلیل خواهد شد تا این کار مشوقی برای علاقه مندان به ورود به این حوزهها باشد.
حجت الاسلام حمیدی در ادامه افزود: در ایام کرونا لایحهای نیز برای حمایت از گروههای فرهنگی و هنری از سوی معاونت فرهنگی شهرداری تهیه شده تا در قالب ماموریتهای حوزه فرهنگی اقدام به عقد قرارداد با اهالی فرهنگ و هنر برای تولید محتوا و آثار شود و از این طریق از این قشر حمایت کرد.
وی با اشاره به راه اندازی موزه مشاغل در تبریز یادآورشد: آثار سرابیاقدم خریداری و این آثار به نام شهرداری و شهر میشود و برای بازدید عموم و علاقه مندان در این موزه به نمایش گذاشته خواهد شد.
وی با بیان اینکه خانه هنر (انجمن شهر) نماد مدنیت این شهر است، گفت: شهرداری صرفا بهدنبال مالکیت این خانه بوده و تمام موزهها، گروهها، انجمنها و کتابخانههای موجود در این مکان همچنان در این محل خواهند ماند و به فعالیت خود ادامه خواهند داد تا زمانی که برای آنها جای مناسبتری فراهم شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تبریز افزود: اهالی فرهنگ و هنر در ارتباط با فعالیت در خانه هنر نباید هیچ گونه نگرانی و دغدغهای داشته باشند، چراکه هیچ گونه مشکلی برای فعالیت آنها ایجاد نخواهد شد، بلکه ارایه امکانات و خدمات به آنها نیز بیشتر خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات