• دوشنبه / ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 1404062414139
  • خبرنگار : 71518

پاسخ کامران قاسم‌پور به والنسیا: قطعا این باخت را جبران می‌کنم

پاسخ کامران قاسم‌پور به والنسیا: قطعا این باخت را جبران می‌کنم

دارنده دو مدال طلا و یک برنز جهان گفت: شکست مقابل حریف آمریکایی را جبران می‌کنم.

به گزارش ایسنا، کامران قاسمپور آزادکار وزن ۸۶ کیلوگرم ایران و دارنده ۲ مدال طلای جهان در دیدار رده‌بندی برابر داهیا از هند با نتیجه ۱۰ بر صفر به برتری رسید و صاحب مدال برنز جهان شد. اما او در روز نخست و در نیمه نهایی برابر زاهد والنسیا دارنده مدال برنز جهان از آمریکا با نتیجه ۷ بر صفر شکست خورد و از رسیدن به فینال بازماند تا این کشتی‌گیر آمریکایی برای نخستین بار قهرمان جهان هم شود و بر روی تشک برای قاسم‌پور هم کری بخواند.

کامران قاسمپور پس از کسب مدال برنز جهان، در گفت‌وگو با یک رسانه روسی درباره باخت مقابل زاهد والنسیا کشتی‌گیر آمریکایی گفت: من شرمنده مردم شدم، ان‌شاءالله سال بعد جبران می‌کنم.

دارنده دو طلا و یک برنز جهان افزود: شرایط من خوب نبود، مسلما در مسابقه بعدی این نتیجه را جبران خواهم کرد.

او درباره رقابت با رمضان‌اف قهرمان المپیک هم گفت:  آن مسابقه شرایط خاص خودش را خواهد داشت و ورژن دیگری از من را خواهید دید.

بیشتر بخوانید:

برنده قاسم‌پور: دیوید تیلور کتکم می‌زند!

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha