"علی میرکهنوج" در گفت گو با ایسنا از عدم اجرایی شدن بخشنامه پرداخت تسهیلات ناشی از خسارت کرونا به بازاریان به شدت انتقاد کرد و گفت: متاسفانه پرداخت تسهیلات ناشی از خسارت کرونا به بازاریان فقط در قالب بخشنامه اعلامی بوده و تاکنون هیچ گونه تسهیلاتی در این راستا پرداخت نشده است.
میرکهنوج با این توضیح که از اسفندماه سال قبل تاکنون درگیر کرونا هستیم، گفت: بازاریان بیشترین خسارت را متحمل شدند چون شیوع کرونا با پایان سال و شب عید همراه بود.
وی بازرسان اتاق اصناف را بازوی اجرایی مصوبات ستاد پیشگیری از کرونا دانست و افزود: بازرسان اتاق اصناف در این مدت بیشترین همکاری را با ستاد مبارزه با کرونا داشتند و اکنون سه نفر از آنها درگیر این بیماری شدند.
میرکهنوج با بیان نقش بی بدیل بازاریان در همه عرصه ها افزود: بازار در همه دوران ها قبل از شکل گیری انقلاب و تاکنون یار، یاور و وفادار به انقلاب بوده است و اکنون ما از بابت گرانی و تورم کمرشکن گله مندیم و خواستار برخورد قانونی با متخلفانی هستیم که در این وضعیت سوء استفاده کردهاند.
رییس اتاق اصناف جیرفت در بخش دیگری از این گفت و گو با اشاره به اینکه بازار طی این ۵ ماه کرونا تعطیل و نیمه تعطیل بوده است افزود: اگر همکاری بازاریان نسبت به تعطیلی صنوف و بازار نبود شاهد افزایش بی رویه مبتلایان به کرونا بودیم و دولت در این رابطه وعده پرداخت تسهیلات مبنی بر جبران خسارات کرونا را داده است.
وی با ابراز تاسف از وعده بی عمل در پرداخت تسهیلات به بازاریان اظهار کرد: متاسفانه تاکنون هیچ گونه خدمات و تسهیلاتی به بازاریان جهت جبران ضرر و زیان ناشی از کرونا پرداخت نشده و اعلام این موضوع فقط بخشنامه ای بوده و عملیاتی نشده است اگرچه پرداخت آن هم جبران خسارت نمی کند.
میرکهنوج پیشگیری از شیوع ویروس کرونا را در بازار یادآور شد و گفت: تعداد قابل توجهی ماسک با همکاری اتحادیه های خیاطان مردانه و زنانه تولید و علاوه بر ماسک های اهدایی خیران در بین بازار و مردم توزیع شده است.
وی خواستار رعایت اجرای قانون در اتاق اصناف از سوی کمیسیون نظارت شد و افزود: ما از نظارت دقیق بر اتاق اصناف و اتحادیه های صنفی استقبال می کنیم.
رییس اتاق اصناف جیرفت با گلایه مندی از سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان افزود: سازمان صمت طی ۲ سال اخیر بیشتر در تقابل با اتاق اصناف حرکت کرده است و ما قانونی حرکت کردیم که اسناد آن موجود است.
میرکهنوج همراهی سازمان صمت را در جنوب کرمان خواستار شد و گفت: از سازمان صمت جنوب می خواهیم که چوب لای چرخ اصناف نگذارد و به طور مثال برگزاری هر گونه نمایشگاه که متولی آن اتاق اصناف است را به افراد غیر واگذار نکنند.
وی در ادامه از نحوه برگزاری نمایشگاه مبلمان سال گذشته انتقاد کرد و گفت: اتاق اصناف به دفعات درخواست خود را به سازمان صمت، کمیسیون نظارت و فرمانداری اعلام کرده و علی رغم پاسخگویی متولیان امر، موافقت شفاهی را دریافت کردیم که نمایشگاه مبلمان برگزار شد.
رییس اتاق اصناف جیرفت در ادامه گفت: ولی سازمان صمت از اتاق اصناف شکایت کرد و اگر برخورد انقلابی و دلسوزانه دادستان انقلابی شهرستان و همکاری بسیج اصناف نبود باید علی رغم مشکلات مالی اتاق اصناف خسارت هم پرداخت می کردیم.
میرکهنوج به ارائه گزارشی از وضعیت بازرسی های صورت گرفته طی یکسال گذشته پرداخت و افزود: طی این مدت بیش از ۶۷۰۰ واحد صنفی بازرسی شده و تعداد ۳۵۰۰ مورد اخطار نسبت به صدور و تمدید پروانه کسب داده شده و تعداد ۱۳۰۰ واحد صنفی متخلف با همکاری اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی پلمپ شده است.
وی افزود: طی یکسال گذشته بیش از ۱۰۰۰ پرونده کسب صادر شده است.
رییس اتاق اصناف جیرفت با اشاره به نتایج بازرسی های صورت گرفته از صنوف گفت: طی بازرسی های صورت گرفته ۴۰۰ پرونده از واحدهای صنفی متخلف با مبلغ ۳ میلیارد ریال جریمه به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شده است.
انتهای پیام
نظرات